Industrie expertise

Service Providers

De telecommunicatie-industrie blijft een kritische kracht voor groei, innovatie en disruptie.

Telecom, kabel, satelliet, internetbedrijven en andere serviceproviders zijn afhankelijk van Infradata om hun aanbod uit te breiden en hun bereik te verbreden bij het leveren van end-to-end technologie-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Ze vertrouwen op onze expertise bij het op de markt brengen van een toonaangevend portfolio van oplossingen voor beveiliging, samenwerking, netwerkinfrastructuur, datacenters en cloud.

Infradata is toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen voor de complexe zakelijke uitdagingen van communicatiebedrijven. Wij kunnen je helpen met capex, klantexcellentie, partnerships, netwerklevenscyclusbeheer, compliance en beveiliging. Wij werken met klanten uit de telecom-, kabel-, satelliet- en internetsector uit alle ontwikkelde en opkomende markten over de hele wereld.

Een nieuw tijdperk in mobiel begint

Terwijl de uitrol van 5G een meerjarige reis zal zijn, worden vandaag de fundamenten gelegd. Als één van de meest geanticipeerde mobiele technologieplatforms, zal 5G het bindmiddel zijn voor het Internet of Things (IoT), autonome voertuigen en mobiele media, om een paar voorbeelden te noemen.

Onze specialisten in de telecommunicatiesector bieden het inzicht en de hulpmiddelen om jouw bedrijf te helpen nieuwe kansen te identificeren, groei te maximaliseren en mogelijke valkuilen te voorkomen. Van mobiel breedband tot netwerkinfrastructuur tot de evolutie van apparaten, wij geven je toegang tot professionals met waardevolle, hands-on ervaring.

Telecom industrie

Specialisten in de telecommunicatiesector

Serviceproviders hebben een veelvoud aan vereisten die uniek zijn voor hun bedrijfsactiviteiten. De experts van Infradata hebben complexe oplossingen ontworpen en geïmplementeerd voor bedrijven variërend van tier-1 netwerkexploitanten tot ISP's, datacenters en mobiele operators. Infradata kan je helpen bij het realiseren van carrier-grade betrouwbaarheid en schaalbaarheid, om ervoor te zorgen dat je altijd online en altijd veilig bent.

Met haar vooruitstrevende, programma-gerichte, leverancier-onafhankelijke oplossingen die blijk geven van een diep begrip van IT-systemen en interoperabiliteit, zet Infradata een engineering team van wereldfaam in voor je IT-uitdagingen. Infradata heeft een team van gespecialiseerde engineers die klaar staan om te helpen met de meest uitdagende datacenter- en beveiligingsproblemen.

Via onze Infradata Labs helpen we klanten de mogelijkheden van software-defined networking en network virtualization verkennen en te evalueren, voor nog betere en schaalbare service op maat. Met vestigingen over de hele wereld kunnen we snel apparatuur inzetten. Zo krijg je snellere doorlooptijden, genereer je meer omzet en blijft je concurrerend.

Ongeëvenaarde expertise voor service providers

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor service providers in alle maten. 

  • Telecombedrijven
  • Internet Service Providers
  • Mobile en fixed network operators

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Nela Zrilic
Sales Executive

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

KPN

Liberty Global

Proximus

Vodafone

T-Mobile

Orange

TalkTalk

Verizon

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.