Industrie expertise

Onderwijs & Wetenschap

De basis voor innovatieve onderwijs- en onderzoekspraktijken.

Onderwijs is een van de snelst groeiende sectoren ter wereld. Globalisering, nieuwe technologieën en een kenniseconomie die afhankelijk is van effectief kwaliteitsonderwijs, transformeren de sector razendsnel. Op alle gebieden moet innovatief gedacht en gepresteerd worden.

Innovaties in onderwijstechnologie hebben al hun invloed doen gelden op hoe studenten en werkenden willen leren. Technologieën als virtuele klassen, mobiele toestellen, digitale syllabi, on-demand video, online gaming en cloud-based LMS'en hebben ingang gevonden op een markt die altijd al op innovatie was gefocust, en dat ook zal blijven. 

Technologie speelt een cruciale rol in de leeromgeving, van de basisschool tot de universiteit. Met collaboratie-platforms kan academische content op alle mogelijke apparaten worden uitgerold. Zo kunnen studenten studeren hoe ze willen, in interactie met docenten, klasgenoten, vrienden en familie via traditionele social media-platforms.

Ongeëvenaarde expertise in wetenschap en onderwijs

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor onderwijsinstellingen en wetenschappelijke organisaties van welke omvang ook.

  • Internationale universiteiten en business schools
  • Wetenschappelijke laboratoria
  • Middelbare scholen en ROC's
  • Online onderwijsplatforms

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Tinne Vandecruys
Sales Executive

Uitgelichte oplossingen

Wij beschikken over bewezen expertise om alle aspecten van je bedrijf te transformeren. Digitale transformatie is niet eenvoudig. Maar wel essentieel. We zijn hier om je een handje te helpen. We maken gebruik van bewezen oplossingen die al honderden bedrijven hebben geholpen om hun transformatie tot een succes te maken.

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

Surf Net

Universiteit Groningen

Rijksoverheid Nederland

ESSEC Business School

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen +32 28 01 08 30 Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.