Industrie expertise

Financial Services

Klaar voor de nieuwe digitale norm in een sector in transitie.

Omarm de juiste mindset en technologieën om op nieuwe manieren te winnen.

De financiële dienstverlening voelt de gevolgen van de digitale revolutie. Blijven groeien én winstgevend zijn is een enorme uitdaging voor banken en financiële instellingen, die aan de klantervaring moeten blijven werken. Niet alleen in het verlenen van financiële diensten, maar ook om relevant te blijven in het leven van hun klanten en hun aandacht te blijven houden.

Nieuwe ontwikkelingen in digitaal en technologie veranderen het werk voor iedereen.

In de nog steeds onzekere en turbulente wereldmarkt worden financiële dienstverleners geconfronteerd met een zich snel ontwikkelend landschap.

Steeds hogere regeldruk en concurrentie dwingen je organisatie tot de overgang naar een digitaal bedrijfsmodel. Om in de financiële markten van vandaag te overleven, is een gedurfde transformatiestrategie nodig om te ontdekken waar de nieuwe grenzen liggen in een real-time, online, data-driven wereld.

Jouw organisatie moet haar digitale zoektocht intensiveren om nieuwe kansen te ontdekken. Niet alleen je gebruikerservaring transformeren, maar ook een gestroomlijnd, agile en winstgevend bedrijfsmodel voor de toekomst bieden.

Financial services

Wij begrijpen je uitdagingen, en hoe je ze kunt overwinnen.

Wil je met succes inspelen op de trends in deze snel veranderende sector en markt, dan moet je vooraan staan als het om het aanvaarden van technologie gaat.

Van banken tot beursmakelaars - financiële dienstverleners speuren naar wegen om kosten te reduceren, de klanttevredenheid te verbeteren en hogere inkomsten en rendementen voor aandeelhouders te halen.

Wij begrijpen de uitdagingen waar banken, kapitaalmarkten, verzekeraars en aanbieders van de marktinfrastructuur voor staan. We weten dat slim gebruikmaken van technologische vooruitgang cruciaal is om de uitdagingen aan te gaan en de kansen te benutten. In een adviserende rol helpen wij verouderde technologie-omgevingen stappen verder te brengen en een robuust, veilig en optimaal digitaal bedrijfsmodel voor de toekomst te bouwen.

Ongeëvenaarde expertise voor financial services

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor banken, verzekeraars, fintechs en payment service providers in alle maten. 

  • Verzekeringsorganisaties
  • Commercial en investment banking
  • Effectenmarkten
  • Fintech bedrijven
  • Payment Service Providers

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Tony Viaene
Sales Executive

Uitgelichte oplossingen

Wij beschikken over bewezen expertise om alle aspecten van je bedrijf te transformeren. Digitale transformatie is niet eenvoudig. Maar wel essentieel. We zijn hier om je een handje te helpen. We maken gebruik van bewezen oplossingen die al honderden bedrijven hebben geholpen om hun transformatie tot een succes te maken.

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

AXA Verzekeringen

Adyen

BNP Paribas

PayPal

Bank J. Van Breda & Co.

KBC Bank

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen +32 28 01 08 30 Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.