Industrie expertise

E-Commerce & Retail

De toekomst van retail is digitaal.

Consumenten betrokken houden, van awareness tot aankoop.

In de retailsector is een revolutie gaande, die door digitale technologie wordt gedreven. De effecten hiervan zullen even groot zijn als die van de handelsrevolutie, die de grondslag legde voor de retail zoals we die nu kennen, en die van de Industriële Revolutie, die de moderne tijd inluidde. Het nieuwe retailmodel draait om klantfocus, digitale vaardigheden en een enorme flexibiliteit.

Wij werken samen met onze klanten om de mogelijkheden te benutten die nieuwe platforms bieden, completere multichannel-strategieën uit te werken, en hun hele digitale performance te verbeteren. Wij werken met lokale en nationale retailers aan diensten en oplossingen die ze meer inzicht geven in klantervaring, de operationele efficiëntie verbeteren, order fulfillment verhogen en samenwerking tussen winkels en supply chain partners stimuleren.

Ongeëvenaarde expertise in e-commerce en retail markten

Wij zijn leiders in cloud networking en beveiligingsoplossingen voor e-commerce- en retailbedrijven in alle soorten en maten. 

  • Online retailers
  • Omnichannel retailers
  • E-commerce service providers

Over Infradata

Infradata is een toonaangevend network en security integrator die zich richt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. Wij zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol van trusted advisor. Onze diepgaande ervaring geeft ons een heldere en overtuigde visie om onze klanten te helpen hun weg naar de toekomst te vinden.

Als leider in onafhankelijke IT-services zijn wij in een unieke positie om digitale transformaties vorm te helpen geven, door meer waarde te creëren voor klanten, partners en aandeelhouders, en mensen groeimogelijkheden te bieden.

Ons uitgebreide netwerk van partners helpt ons bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en houdt ons technologisch onafhankelijk. We hebben meer dan 40 wereldwijde netwerk-partnerships opgezet, die toonaangevend zijn in de sector.

Neem contact op met sales

Spreek met een expert. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Alexis Vens
Sales Executive

Uitgelichte oplossingen

Wij beschikken over bewezen expertise om alle aspecten van je bedrijf te transformeren. Digitale transformatie is niet eenvoudig. Maar wel essentieel. We zijn hier om je een handje te helpen. We maken gebruik van bewezen oplossingen die al honderden bedrijven hebben geholpen om hun transformatie tot een succes te maken.

Referenties uit de sector

Toonaangevende internationale organisaties vertrouwen op Infradata. Bedrijven van elke omvang kiezen voor Infradata om te zorgen voor hun digitale infrastructuur. Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen?

Coolblue

eBay Classifieds Group

Criteo

Manutan

De voordelen van Infradata

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je ook voorop lopen in jouw sector?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze branche experts beschikken over uitgebreide kennis van jouw industrie of markt en helpen je graag verder. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen welke relevant zijn voor jouw vakgebied. 

Bericht sturen +32 28 01 08 30 Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.