White paper

Wireless Networking in de zorg en Artificial Intelligence

Technologie voor state-of-the-art zorgverlening

De beste zorgverlening in een draadloos Smart Device tijdperk

Binnen de zorg razen ontwikkelingen van nieuwe technologieën onverminderd voort. Dat terwijl de zorgvraag steeds complexer wordt en de druk op het betaalbaar houden van de zorg toeneemt. De gezondheidszorg staat dan ook voor enorme uitdagingen. De veranderende maatschappelijke context, zorgbehoeftes en digitale toepassingen vragen om een innovatief zorgaanbod en toekomstbestendige oplossingen.

In ons White Paper 'Artificial Intelligence & Wireless: Technologie voor state-of-the-art zorgverlening' ontdek je wat Next Generation draadloze netwerktechnologie voor jouw organisatie en zorgverlening kan betekenen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Wi-Fi 6 voor zorginstellingen
  • Real-Time dienstverlening in de zorg
  • Wireless E-Health en domotica
  • Dwaaldetectie en Indoor navigatie-services
  • Bluetooth LE en locatie-services

Download deze exclusieve White Paper 'Artificial Intelligence & Wireless: Technologie voor state-of-the-art zorgverlening' en ontdek wat Next Generation draadloze netwerktechnologie voor jouw organisatie en zorgverlening kan betekenen.

Download Resource

Download onze resource en leer van Wireless Networking en Cyber Security experts.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.