Gold Partner

Tufin SecureTrack

De leider in beveiligingsbeleid orkestratie.

Versterk de netwerkveiligheid en zorg voor naleving van de verschillende Firewall- en cloudplatforms van meerdere leveranciers
SecureTrack van Tufin Orchestration Suite is een uitgebreide firewall- en beveiligingsbeleidsbeheeroplossing voor firewalls met meerdere leveranciers, volgende generatie firewalls en cloudplatforms (openbaar, privé en hybride). Tufin Orchestration Suite biedt een enkele console voor firewallbeheerders, beveiligingsbeheerders en teams voor netwerkbeheer. Zijn SecureTrack-component zorgt ervoor dat het firewall- en beveiligingsbeleid zijn geoptimaliseerd om zakelijke wendbaarheid mogelijk te maken terwijl het voldoet aan de strengste beveiligings- en compliancevereisten.

Voordelen:

  • Versnel en vereenvoudig firewallbewerkingen
  • Krijg end-to-end zichtbaarheid in de hele onderneming - fysieke / on-premise netwerken en hybride cloudplatforms
  • Beheer het bedrijfsbeveiligingsbeleid vanaf een enkele console
  • Zorg voor voortdurende naleving en controleerbaarheid
  • Ondersteuning van multi-vendor, multi-technologie en multi-cloud-omgevingen

Onze Tufin-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Tufin met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Tufin zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Tufin-oplossing.

Infradata is een bekroonde Tufin partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

SecureTrack Voordelen

Strong Enterprise Network Security

Realtime naleving en auditgereedheid

Zichtbaarheid en controle over hybride IT

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.