Gecertificeerde partner

Riverbed

De leider in applicatie performance.

Riverbed biedt geïntegreerde SD-WAN-, WAN-optimalisatie-, Performance Management- en Cloud-Ready Branch-oplossingen om cloudcentrische onderneming te stimuleren.

Riverbed maakt toepassingen, websites, netwerken, datacenters, de cloud en externe kantoren beter. Riverbed brengt de belofte van digitale transformatie tot leven. Als een legendarisch bedrijf met een lange traditie van marktleiderschap, heeft Riverbed de WAN-optimalisatie ontwikkeld. Sindsdien hebben ze hun oplossingen voor het door software gedefinieerde tijdperk uitgebreid. Riverbed staat centraal in hybride netwerken, de cloud, SD-WAN, SaaS, mobiel, big data en infrastructuur visibility. Riverbed bouwt een softwaregedefinieerde architectuur voor digital business.

Waarom kiezen voor Riverbed

Riverbed biedt je bedrijfsbrede inzichten om innovatie te stimuleren, de kosten voor het runnen van jouw bedrijf te verlagen en de productiviteit op elk niveau te verhogen. Riverbed-oplossingen bieden meer wendbaarheid, betere zichtbaarheid, betere prestaties en verbeterde efficiëntie.

Onze RIverbed-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Riverbed met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Riverbed zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Riverbed-oplossing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.