Palo Alto Networks

Palo Alto PA-220R

Robuust voor industriële toepassingen

De PA-220R is een firewall-apparaat van de volgende generatie in een robuuste vormfactor en biedt solide netwerkbeveiliging voor zware omgevingen, zoals onderstations, elektriciteitscentrales, fabrieken, olie- en gasfaciliteiten, gebouwbeheersystemen en gezondheidszorgnetwerken.

Palo Alto Networks PA-220R

Bescherming, zichtbaarheid en controle waar u het het meest nodig heeft

De robuuste PA-220R next-generation firewall biedt dezelfde PAN-OS®-functies die uw grootste datacenters beschermen, biedt een uitgebreid temperatuurbereik en is gecertificeerd volgens de IEEE 1613- en IEC 61850-3-normen voor trillingen, temperatuur en immuniteit voor elektromagnetische straling. interferentie. Het biedt interactieve zichtbaarheid en controle van industriële protocollen en applicaties zoals Modbus, DNP3, IEC 60870-5-104, Siemens S7, OSIsoft® PI en meer.

Combineert eenvoud en ongeëvenaarde betrouwbaarheid

De PA-220R biedt dubbele DC-voedingsingangen en configuratie met hoge beschikbaarheid voor verhoogde betrouwbaarheid, een ontwerp zonder ventilator en solid-state opslag voor stille werking, en geen bewegende onderdelen voor verhoogde betrouwbaarheid. Het vereenvoudigt de inzet van grote aantallen firewalls via de bootstrapping-functie en USB-poort.

PA-220R

  • 500 Mbps firewall throughput (1)
  • 150 Mbps Threat Prevention-doorvoer (2)
  • 100 Mbps IPsec VPN-doorvoer
  • 64.000 max sessies
  • 4.200 nieuwe sessies per seconde (3)
  • 1.000 IPsec VPN-tunnels / tunnelinterfaces
  • 3 virtuele routers
  • 15 beveiligingszones
  • 250 max aantal polissen

1. Firewall-doorvoer gemeten met App-ID en logboekregistratie ingeschakeld, met behulp van 64KB HTTP-transacties
2. Threat Prevention throughput gemeten met App-ID, IPS, antivirus, anti-spyware, WildFire en logging-enabled, met behulp van 64KB HTTP-transacties
3. Nieuwe sessies per seconde gemeten met application-override, gebruikmakend van 1-byte HTTP-transacties

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

PA-220R Voordelen

Classificeert altijd alle toepassingen, op alle poorten

De PA-220R identificeert elke toepassing, ongeacht poort, codering (SSL of SSH) of gebruikte ontwijkingsmethode, en gebruikt de toepassing - niet de poort - als de basis voor al uw beleidsbeslissingen over veilig gebruik: toestaan, weigeren, plannen, inspecteren en verkeersvorming toepassen. Het categoriseert ook niet-geïdentificeerde applicaties voor beleidscontrole, forensische dreigingen of aangepaste app-id-ontwikkeling.

Dwingt beveiligingsbeleid voor elke gebruiker, op elke locatie

The PA-220R lets you deploy consistent policies to local and remote users running on Windows®, macOS®, Linux, Android® or Apple® iOS platforms. You get agentless integration with Microsoft® Active Directory® and Terminal Services, LDAP, Novell® eDirectory™ and Citrix®, and you can integrate your firewall policies easily with 802.1X wireless, proxies, network access control and other sources of user identity.

Voorkomt bekende en onbekende bedreigingen

De PA-220R blokkeert een reeks bedreigingen, waaronder exploits, malware en spyware, in alle poorten, ongeacht de gangbare methoden voor het ontwijken van bedreigingen. Het beperkt de ongeautoriseerde overdracht van bestanden en gevoelige gegevens om niet-werkgerelateerd websurfen veilig mogelijk te maken. Het identificeert ook onbekende malware, analyseert het op basis van honderden kwaadwillige gedragingen en maakt vervolgens automatisch bescherming en biedt deze aan.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.