Palo Alto Networks

Traps Advanced Endpoint Beveiliging

Win de strijd om het beveiligen van je endpoints

Voorkom beveiligingsschendingen

Blokkeer bekende en onbekende malware, exploits en zero-day bedreigingen proactief met de unieke meervoudige preventie van Traps™. De advanced Endpoint beveiliging wordt uitgevoerd met behulp van slechts een lichtgewicht agent. 

Automatiseer preventie

Herprogrammeer endpoints automatisch voor het blokkeren van bekende en onbekende bedreigingen, zonder menselijke tussenkomst. Daarvoor gebruik je de informatie die wordt gegenereerd door de endpoints, netwerken en SaaS-applicaties van onze wereldwijde community van klanten en partners.

Laat je gebruikers veilig werken

Zorg dat je gebruikers kunnen werken met webapplicaties, mobiele applicaties en cloudapplicaties zonder zich zorgen te maken over cyberaanvallen. Zorg dat ze hun systeem niet kunnen blootstellen aan bedreigingen, maar zonder tijdrovende virusscans.

Traps beveiligt endpoints met een unieke, meervoudige aanpak

Traps vervangt de traditionele antivirusmiddelen en beveiligt endpoints met een meervoudige preventieve aanpak. Daarmee worden zowel bekende als onbekende malware en exploits geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanbrengen op endpoints zoals laptops, desktops en servers.

Meervoudige bescherming tegen malware

Traps biedt snelle en accurate bescherming tegen schadelijke uitvoerbare bestanden met een meervoudige preventieve benadering. Deze beschermt optimaal tegen malware, verkleint het doelwit verbetert de accuratesse van malwarepreventie. De aanpak omvat meerdere preventiemethoden die malware onmiddellijk blokkeren om te voorkomen dat systemen besmet raken.

Meervoudige bescherming tegen exploits

Traps werkt met een unieke preventiemethode. In plaats van te focussen op de miljoenen afzonderlijke aanvallen of de onderliggende kwetsbaarheden, richt het programma zich op de beperkte reeks technieken waarop alle aanvallen via exploits zijn gebaseerd. Die technieken veranderen namelijk maar zelden. Traps blokkeert die methoden om aanvallen te blokkeren voordat endpoints worden gecompromitteerd.

Palo Alto Networks Traps

Automatische preventie dankzij informatie over bedreigingen

Traps is een integraal onderdeel van het Next-Generation Security Platform van Palo Alto Networks®. Het wisselt continu informatie uit met de WildFire®-analyseservice, net als alle andere onderdelen van het platform die bij de klanten van Palo Alto Networks zijn geïmplementeerd.

WildFire is 's werelds grootste gedistribueerde sensorsysteem, dat is bedoeld voor het identificeren en blokkeren van onbekende bedreigingen. Ruim 17.000 klanten bij bedrijven, overheden en serviceproviders dragen daarmee bij aan de collectieve beveiliging van alle gebruikers. Klanten van Traps hebben automatisch toegang tot de informatie en alle analysefunctionaliteit van WildFire. Traps gebruikt deze informatie om zichzelf automatisch te herprogrammeren en malware te blokkeren, ongeacht waar die wordt gevonden: op een endpoint, in het netwerk of in een SaaS-applicatie.

Door het automatisch omzetten van informatie in preventie krijgen aanvallers vrijwel geen kans om een systeem te besmetten met nieuwe, geavanceerde malware. Malware kan hoogstens één keer ergens worden gebruikt, maar de aanval wordt al na enkele seconden afgeslagen door WildFire.

Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen