Palo Alto Networks

NextWave Diamond Partner

Next-Generation Security Platforms

Palo Alto Networks is een modern beveiligingsbedrijf dat het vertrouwen in het digitale tijdperk hoog houdt. Dit doet het bedrijf door tienduizenden organisaties te helpen met het afwenden van cyberaanvallen. Dankzij hun grondige kennis van cyberbeveiliging, innovatiegerichte benadering en vernieuwende beveiligingsplatform, kunnen klanten met vertrouwen hun digitale strategieën toepassen en nieuwe initiatieven zoals de cloud en mobiliteit in gebruik nemen. Met behulp van hun mentaliteit en knowhow kunnen klanten hun organisatie laten groeien en hun medewerkers meer mogelijkheden bieden, met behoud van volledige zichtbaarheid en controle. Op die manier kunnen ze hun kritieke systemen en waardevolle data optimaal beveiligen.

Het platform van Palo Alto is ontworpen voor het voorkomen van beveiligingsschendingen. Het faciliteert het delen van informatie met alle beveiligingsmiddelen in het systeem en is ideaal voor de steeds mobielere, moderne netwerken. Palo Alto combineert de beveiliging van netwerken, de cloud en eindpunten met geavanceerde threat intelligence in een compleet geïntegreerd platform. Dat maakt het veilige gebruik van applicaties mogelijk. Bovendien biedt het platform geavanceerde en proactieve bescherming tegen cyberaanvallen, ongeacht in welke fase die zich bevinden en zonder impact voor de prestaties. Daarmee beschikken klanten over een betere beveiliging dan die mogelijk is met legacy- of eindpuntproducten, en zorgen ze voor een betere total cost of ownership.

Waarom Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is een modern beveiligingsbedrijf dat het vertrouwen in het digitale tijdperk hoog houdt. Dit doet het bedrijf door tienduizenden organisaties te helpen met het afwenden van cyberaanvallen. Het digitale tijdperk is afhankelijk van vertrouwen. Vertrouwen in de betrouwbaarheid van onze netwerksystemen. Vertrouwen in de beveiliging van de applicaties die we dag in, dag uit gebruiken om geld over te maken, te kopen en verkopen, te plannen, te reizen en contacten te leggen. Vertrouwen in de integriteit van de digitale onderliggende structuur van ons dagelijks leven.

Met grondige kennis van cyberbeveiliging, een innovatiegerichte benadering en vernieuwend beveiligingsplatform maakt Palo Alto een einde aan succesvolle cyberaanvallen. Dit doen ze met in hoge mate geautomatiseerde en proactieve maatregelen tegen cyberbedreigingen, ongeacht in welke fase die zich bevinden. De door hen geleverde beveiliging is vele malen beter dan legacy-technologieën op dat gebied.

Dankzij hun unieke platform kunnen klanten met vertrouwen hun digitale strategieën toepassen en nieuwe initiatieven zoals de cloud en mobiliteit in gebruik nemen. Daarmee kunnen ze hun organisatie laten groeien en hun medewerkers meer mogelijkheden bieden, met behoud van volledige zichtbaarheid en controle voor de bescherming van hun kritieke systemen en waardevolle data.

Moderne uitdagingen voor cyberbeveiliging

Cybercriminelen zijn steeds beter uitgerust, omdat de kosten van rekenkracht blijven dalen. Ook delen ze hulpmiddelen en technieken met elkaar en automatiseren ze hun aanvallen. Als gevolg daarvan worden organisaties overspoeld met geavanceerde nieuwe aanvallen, die verraderlijke technieken en tactieken inzetten om door te dringen in hun computeromgeving. Een complicerende factor daarbij is de opkomt van moderne IT-initiatieven, zoals cloudcomputing en SaaS, BYOD en mobiliteit, en SDN. Die vergroten de computeromgeving van een organisatie en vormen dus een groter doelwit.

Onze Palo Alto Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Palo Alto Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Palo Alto Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Palo Alto Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Palo Alto Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.