Elite Partner

Data Center Switching Architectures

Schaalbare architecturen voor elk datacenter.

Juniper switching platforms vormen een high-density, high-performance fundering voor de meest veeleisende datacenters en cloudomgevingen. Ze kunnen worden uitgerold binnen architecturen met meerdere fabrics ter ondersteuning van tientallen tot duizenden poorten, waarbij ze dankzij hun schaalbaarheid aansluiten op actuele en toekomstige zakelijke behoeften en tegelijk de investeringen beschermen.

  • Junos Fusion: een eenvoudige, geautomatiseerde en schaalbare multi-tier Ethernet fabric waarmee tot 128 switches beheerd kunnen worden als één enkele, samenhangende entiteit.

  • Virtual Chassis Fabric: geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote datacenters, voor het beheren van tot 20 aaneengeschakelde switches als één enkel, logisch apparaat.

  • Virtual Chassis: maakt het mogelijk om tot tien aaneengeschakelde switches te bedienen als één enkel, logisch apparaat en biedt zo eenvoud op operationeel en managementtechnisch vlak.

  • QFabric System: een vlakke, single-tier netwerkoplossing die is ontworpen voor grootschalige datacenters en clouds waar veel waarde wordt gehecht aan eenvoudige architectuur.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Eigenschappen

Flexibele bouwstenen

Juniper switches ondersteunen deployments variërend van tientallen tot duizenden poorten en vormen tegelijk een solide basis voor SDN.

Architecturen met meerdere fabrics

Juniper switches werken in uiteenlopende datacenter-architecturen, waaronder Junos Fusion, QFabric® System, Virtual Chassis Fabric, en Virtual Chassis technologie. Ze sluiten aan bij de actuele en toekomstige zakelijke behoeften van onze klanten en beschermen tegelijk de investeringen.

Cruciale hoeksteen van MetaFabric-architectuur

Onze switching architecturen voor datacenters dragen bij aan een uitgebreide MetaFabric datacenter-infrastructuur die de uitrol van applicaties en levering binnen en over meerdere sites en clouds versnelt, daarmee de time-to-value verbetert en de langetermijnwaarde voor de IT-infrastructuur maximaliseert.

Virtual Chassis en Virtual Chassis Fabric

Juniper weet dat datacenters missiekritieke omgevingen zijn, dus onze datacenter switching architecturen zijn ontworpen voor hoge veerkracht en beschikbaarheid.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.