Elite Partner

Juniper Networks SD-WAN

Juniper SD-WAN vereenvoudigt IT operations en Security

Gebruik veilige Juniper SD-WAN om multicloud te temmen en je bedrijf vooruit te helpen.

Multicloud heeft de verkeerspatronen en beveiligingshoudingen van bedrijfsnetwerken fundamenteel gewijzigd. Als gevolg hiervan worden WAN's steeds moeilijker te beheren. Ongeacht of je het WAN van jouw bedrijf beheert, WAN-services gebruikt of deze aan je zakelijke klanten verstrekt, het is tijd om jouw netwerkarchitectuur en connectiviteitsbenadering opnieuw te overwegen. Je hebt een oplossing nodig die veilig en flexibel is en de groeiende netwerkcomplexiteit kan vereenvoudigen. Je hebt SD-WAN nodig.

Het beste van Juniper Contrail SD-WAN:

  • Verenigt de besturing van WAN-verbindingen. Contrail SD-WAN verenigt beleids- en beveiligingscontroles voor meerdere hybride WAN-verbindingstypen, wat het WAN-beheer vereenvoudigt. Het vermogen om MPLS, breedband en draadloze 4G / LTE-connectiviteit te ondersteunen, geeft je meer flexibiliteit. Ongeacht het aantal gedistribueerde sites dat je hebt, je kan ze beheren via één centraal gehandhaafd beleid voor beveiliging en toepassingsstroom.
  • Optimaliseert de verkeersprestaties via dynamische padselectie. Dynamische padselectie verhoogt de veerkracht, verbindingservaring en economie voor elke toepassing en gebruiker. Breng hoog-prioriteit en real-time applicatieverkeer in kaart voor specifieke of best presterende verbindingen. Wijs verkeersstromen met lagere prioriteit toe aan goedkopere, maar even veilige paden.
  • Vereist geen lokale IT-expertise. Met zero-touch-voorzieningen is er geen lokale IT-expertise vereist. Je kan de SD-WAN Customer premises Equipment (CPE) eenvoudig naar de eindlocatie verzenden, waar iedereen deze op een stroombron en een internetverbinding kan aansluiten. De CPE maakt automatisch verbinding met het WAN, dat automatisch de CPE verzorgt. Na installatie kunnen alle filiaal-apparaten vanuit een centrale locatie worden beheerd en ondersteund. Het instellen van het beleid is snel, eenvoudig en pijnloos, met intuïtieve besturingselementen om de beste padselectieregels te configureren en SLA's te definiëren.
  • Geeft je een flexibel, open platform. Contrail Service Orchestration ondersteunt volledig VPN's en gevirtualiseerde netwerkfuncties (VNF's) van derden, zoals WAN-optimalisatie, firewall, draadloze LAN-controller en zelfs gespecialiseerde toepassingen zoals virtuele kassa-systemen. Het Network Services-platform van de NFX Series consolideert lokale apparaten door meerdere services uit te voeren, waardoor je beheeroverhead en sitecomplexiteit aanzienlijk worden beperkt. Je kan snel netwerkfuncties uitwisselen, omdat je niet langer gebonden bent aan fysieke netwerkapparatuur die moet worden 'geript en vervangen'.

SD-WAN Contrail

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.