Juniper Networks

Software Defined Networks

Bouw een open, wendbare en elastische infrastructuur met SDN-programmeerbaarheid.

Toekomstbestendig voor het cloudtijdperk met een open SDN-oplossing die hoge prestaties, elasticiteit en veiligheid biedt.

Naarmate de snelheid van verandering toeneemt, gaan organisaties naar de cloud vanwege de belofte van onbeperkte schaal, flexibiliteit en behendigheid. Maar de brede acceptatie van cloud en mobiliteit, het Internet of Things (IoT) en big data-applicaties heeft grote gevolgen voor IT-infrastructuren.
 
De traditionele manier om netwerken en services in hardware te implementeren maakt ze statisch, rigide en handmatig. Bovendien hebben deze netwerken het moeilijk om te reageren, omdat de vereisten voor de toepassing snel veranderen en nieuwe applicaties worden gecomprimeerd en naar verschillende cloudomgevingen worden verplaatst.

Om naar de cloud te gaan of een eigen cloud te bouwen met minimale verstoring, moeten bedrijven hun netwerken zodanig ontwerpen dat ze voldoen aan de connectiviteits-, service- en beveiligingsvereisten van deze steeds meer dynamische applicaties. Het doel is om het netwerk beleidsgestuurd, programmeerbaar, schaalbaar en geautomatiseerd te maken om ideeën met kansen te verbinden.

Met de aanpak van Juniper voor software-gedefinieerde netwerken kan je een open, flexibele en elastische infrastructuur ontwikkelen op basis van deze principes:

  • Keuzevrijheid: dankzij flexibele inzetopties kan de implementatie overal in het netwerk worden gestart met de mogelijkheid om te groeien en zich in de loop van de tijd te ontwikkelen. Multivendor-ondersteuning, naadloze interoperabiliteit en consistente beveiliging over fysieke en virtuele elementen voorkomen dure lock-in en bieden de beste keuzes die je infrastructuur toekomstbestendig kunnen maken.
  • Intelligente automatisering: inzichten gebaseerd op data-gedreven kennis van netwerkactiviteiten en -diensten begeleiden beslissingen over automatisering en sluiten de terugkoppeling van infrastructuurvoorzieningen door een beleidsgestuurde, programmeerbare infrastructuur. Rijke analyses van alle infrastructuurbronnen met correlaties tussen virtuele en fysieke lagen verbeteren de meetnauwkeurigheid en -zichtbaarheid, capaciteitsplanning en -optimalisatie, probleemoplossing en real-time netwerktelemetrie.
  • Always-on betrouwbaarheid: ondersteuning voor bedrijfscontinuïteit en bedrijfskritieke applicaties wordt verkregen via zeer beschikbare, uiterst veilige en naadloos schaalbare software en hardware.

Netwerken die op deze principes zijn gebaseerd, bieden je een ideale basis voor het bouwen van veilige, elastische clouds. Met de SDN-oplossingen van Juniper kan je jouw infrastructuur evolueren naar private, publieke of hybride clouds, waarbij je ondersteuning biedt voor multitenancy, zelfbediening en geautomatiseerde operaties en serviceborging.

Deze netwerken zijn ook het ideale platform voor serviceproviders om Network Functions Virtualization (NFV) te realiseren. Op dit platform kan je dynamische agile services creëren die configuraties aanpassen via een gemeenschappelijke resourcepool, service-combinaties en chaining aanpassen door middel van beleidsautomatisering, en de operationele complexiteit, risico's en tijd tot inkomsten aanzienlijk verminderen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.