Juniper Networks

SRX110 Services Gateway

Next-generation, enterprise-class beveiliging en netwerken voor kleine sites.

De SRX110 Services Gateway levert next-generation, enterprise-class beveiliging en networking voor kleine organisaties, bedrijven en filialen. Door beveiliging, routing, switching en WAN connectiviteit in een klein apparaat te bundelen kan de SRX110 tot wel 700 Mbps firewall en 65 Mpbs IPsec VPN ondersteunen in een klein, krachtig en kostenefficiënt networking en security platform.

SRX110

De Juniper SRX Series Services Gateways productgroep biedt next-generation firewall bescherming met application awareness en user role-based controls, met best-in-class unified threat management (UTM) opties om bedrijfseigendom te beschermen en te beheren.

Firewalls van de SRX series beschikken ook over een ingebouwde digitale subscriber met zeer hoge bitsnelheid, line/asymmetric digital subscriber line (VDSL/ADSL2) + WAN interface, 3G/4G wireless capabiliteiten en een 8-port Fast Ethernet switch.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX110 Features

Geconsolideerde Switching, Routing, and Security

Geconsolideerde switching, routing, en security betekent dat bedrijven op een economische manier nieuwe applicaties en diensten kunnen leveren met een veilige connectie.

Kostenefficiëntie

Een flexibele configuratie zorgt voor een economisch voordeel door het ondersteunen van duizenden gebruikers.

Application Security

AppSecure beveiligt een brede selectie aan applicaties.

Network Security Segmentatie

Network security segmentatie maakt een aangepast beleid mogelijk voor bepaalde zones, VLANs, IPsec VPNs, en virtuele routers voor interne, externe, en DMZ subgroupen.

Site-Specifieke Security Settings

Met een geïntegreerd Unified Threat Management (UTM) worden site-specifieke security settings mogelijk.

Anytime Service Enablement

Anytime service enablement maakt je organisatie sneller in de strijd tegen de bedreigingen van vandaag.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.