Juniper Networks

MX2020 3D Universal Edge Router

Schaalbaarheid, prestaties en dichtheid voor de toekomst

De MX2020 3D Universal Edge Router is de hoogste capaciteit single-chassis edgerouter in de industrie.

Ondersteunt 80 Tbps van systeemcapaciteit vandaag de dag, de SDN-ready MX2020 3D Universal Edge Router biedt de hoogste capaciteit, prestaties en dichtheid in een single-chassis edge routing platform.

Elke MX2020 ondersteunt tot 1920 10GbE interfaces, 480 40GbE interfaces, of 320 100GbE interfaces, evenals legacy SONET / SDH, ATM, en PDH connectiviteit en breedband abonnee management. De geavanceerde timing en virtualisatiemogelijkheden voldoen aan de strenge eisen van de mobiele diensten. Met de omvang en de toonaangevende feature set, inclusief geavanceerde energiebesparende opties, de MX2020 is ideaal voor edge, geconsolideerde edge en kernapplicaties.

De MX2020 levert de hoogste betrouwbaarheid met een veerkrachtige en volledig redundante architectuur. Het deelt gemeenschappelijke routing, controle, en switching componenten en de poorten en service kaarten met andere MX Series platformen, zorgende voor investeringsbescherming voor bestaande klanten van de MX Series.

Juniper MX2020 Edge Router

Juniper MX2020 Specificaties

  • System Capacity: 80 Tbps
  • Switch Fabric Capacity per Slot: 2 Tbps
  • DPCs and/or MPCs per Chassis: 20
  • Chassis per Rack: 1
  • Dimensions (W x H x D): 19.0 x 78.75 x 36.20 in (48.26 x 200 x 91.95 cm)
  • Maximum Weight: 1,500 lbs / 680 kg
  • Mounting: Four post Rack 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper MX2020 kenmerken

Schhaalbaar

Schaalt tot 80 Tbps en verder en biedt investeringsbescherming voor toekomstige eisen.

Dichtheid

Extreem hoge dichtheid van 10GbE, 40GbE en 100GbE interfaces.

Power design

Geavanceerde power design zorgt voor exceptionele efficiëntie.

Non-stop beschikbaar

Hoge betrouwbaarheid garandeert het non-stop beschikbaar zijn van de service en zorgt voor een sterke productiviteit en end-user beleving.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.