Gecertificeerde partner

Digital Guardian

Leider in Data Loss Prevention en endpoint detectie.

Digital Guardian brengt Data Loss Prevention en Endpoint detectie & respons in de cloud samen.

De nood voor een Data Loss Prevention (DLP) oplossing is in de laatste jaren bijzonder gestegen en zal ook meer toenemen. Volgens Gartner zullen er tegen 2020 85% van de bedrijven DLP geïmplementeerd hebben. Vandaag is dat nog slechts 50%. Hierbij daagt Digital Guardian de security industrie uit om meer ruimdenkend te staan tegenover data loss prevention.

Digital Guardian biedt daarom een ruimer productgamma, met niet enkel een DLP oplossing, maar ook een nieuwe Analytics & Reporting Cloud service binnen het DG Data Protection Platform. Deze service detecteert bedreigingen en stopt het ongeautoriseerd vrijgeven van data van tegenstanders die zowel van binnen als buiten afkomstig zijn. Door de combinatie van DLP en endpoint detectie & respons heb je een endpoint agent minder te beheren en een console minder te controleren.

Het DG platform plaatst je meest gevoelige informatie centraal in de databeveiliging, activity monitoring, endpoint detectie en respons activiteiten.

Waarom kiezen voor Digital Guardian

Digital Guardian biedt je all-in-one databeveiliging die steeds meer van belang wordt. Vooral kleine en middelgrote bedrijven worden meer en meer de target voor cybercriminelen wegens een gebrek aan tijd, budget en expertise. Zo krijgen cybercriminelen toegang tot bedrijfsgevoelige informatie. Door de combinatie van DLP en Endpoint beveiliging, biedt Digital Guardian een kostenbesparende en makkelijk te beheren oplossing. 

Onze Digital Guardian-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Digital Guardian met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Digital Guardian zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Digital Guardian-oplossing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.