Arbor Networks

Arbor Networks SP

Zien hoe en waarom.

Complete zichtbaarheid van het netwerk, bedreigingsmanagement, winstgevendheid.

Arbor Networks SP maakt het netwerk optimaal inzichtelijk en biedt rapportagefuncties om beschikbaarheidsbedreigingen te detecteren en begrijpen, en traffic engineering, peering-relaties en serviceperformance te verbeteren. SP fungeert als een platform voor beheerde anti-DDoS-diensten en levert zo een bijdrage aan de groei van onderneming.

Netwerkresources optimaliseren

Maak gebruik van uitgebreide rapportage van dataverkeer, klanten en geografische locaties om je traffic engineering slimmer in te richten. Verlaag transitkosten, verbeter de utilisatie en maak een intelligente planning voor de groei van je netwerk.

Laat het bedrijf profiteren

Krijg inzicht in de activiteiten via ingebouwde en ad-hocrapportage van dataverkeer en markt. Ontdek trends die je helpen om je onderneming te laten groeien.

Minimaliseer uitvaltijd

Via proactieve detectie van bedreigingen voor de netwerk- of servicebeschikbaarheid kun je snel een diagnose stellen en voorkomen dat flash crowds of bedreigingen zoals DDoS-aanvallen de beschikbaarheid negatief beïnvloeden.

Beproefde, winstgevende beheerde service in de cloud

Profiteer van Arbor SP in combinatie met Arbor Networks TMS of Cisco ASR 9000 vDDoS Protection om eenvoudig nieuwe beheerde services te faciliteren, leveren en onderhouden, zoals: traffic intelligence; uitsplitsing per markt; Quality of Service (QoS); MPLS/BGP VPN’s; detectie van en waarschuwing voor DDoS; en DDoS-bescherming. Zo kun je je onderneming uitbreiden en je opbrengst verhogen.

Flexibele cloud-based licenties en virtuele deployments

Arbor Networks SP Flex licenties omvatten: cloud-based geaggregeerde licenties, ondersteuning voor hypervisors van virtuele machines, verbeteringen van utilisatie en schaalbaarheid, lagere CAPEX-kosten, geen vereiste hardware, geoptimaliseerde deployment, snellere deployments en upgrades, en lagere totale eigenaarskosten.

Controleer je data

Arbor SP geeft jou de controle over je data. Jij bepaalt welke routers data versturen, waar die data worden opgeslagen, en wie er toegang toe heeft. Je hoeft je geen zorgen meer te maken waar je data zich bevinden of het land waar ze zijn opgeslagen.

Automatiseer processen

RESTful API stelt je in staat te integreren met je andere systemen om processen te automatiseren en zo beter te profiteren van je netwerk.

Arbor Networks SP Insight

Arbor SP Insight maakt van Arbor SP een verzameling bruikbare big data met een fotografisch geheugen van je netwerkverkeer. De krachtige UI van Arbor SP Insight creëert context via flexibele, multidimensionale aanvragen van content bestaande uit raw network flows, met annotaties en metadata. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om in een mum van tijd big data-analyses uit te voeren, wat sneller inzichten oplevert en resulteert in geïnformeerde zakelijke beslissingen.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.