Technologie partners

Strategische partnerschappen

Gevestigde en opkomende leiders die de toekomst van technologie vormgeven.

Samenwerken en krachten bundelen.

We zijn strategische partnerships aangegaan met een aantal van de voornaamste technologieleveranciers ter wereld. Dankzij deze sterke relaties kunnen onze klanten beschikken over de meest geavanceerde hardware en software die er te krijgen is en daarmee de beveiliging en betrouwbaarheid van hun netwerk verbeteren. We zijn er trots op om partner te zijn van deze toonaangevende fabrikanten en leveranciers.

Waarom onze partners kiezen voor Infradata.

We onderscheiden ons van concurrenten met onze bewezen vakkundigheid in alle productoplossingen van onze technologie partners. Onze engineers doorlopen continu strenge certificeringstrajecten om ervoor te zorgen dat we het volledige aanbod van producten en diensten van onze partners doorgronden. En ook ons verkoopteam beschikt altijd over de nieuwste verkoopcertificeringen, zodat we zeker weten dat de inhoudelijke kennis van onze best-of-breed productportfolio's op het allerhoogste niveau blijft.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.