Alle goede redenen

Waarom Infradata

Onze unieke waardepropositie.

Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van geavanceerde oplossingen en services op het gebied van beveiliging en cloudnetworking. Infradata zorgt ervoor dat klanten kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn met best-of-breed oplossingen. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en gezonde digitale economie en digitale samenleving. Ontdek wat ons anders maakt.

Infradata voordelen

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Leverancier-onafhankelijk

We ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Altijd beschikbaar

24/7 mission critical ondersteuning door ons wereldwijde team.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Uitmuntende projectuitvoering

First time right filosofie.

Door goed te plannen en het met succes implementeren van engineering-, ontwerp- en projectmanagementservices, leveren wij kwaliteit en waarde aan onze klanten, van het allerhoogste niveau.

Maar het leveren van hoogwaardige engineeringservices gebeurt niet zomaar. Het behalen van deze doelstellingen vraagt om een intensieve focus op discipline gekoppeld aan uitstekend leiderschap, en de vakkundigheid om processen en teams te managen in alle fasen van het project. Interne audits en regelmatige contacten met klanten zijn daarbij zeer belangrijk. Uitmuntende implementaties tijdens de projectuitvoering zorgen ervoor dat het project op schema blijft.

"Samen met ons wereldwijde partnernetwerk leveren we best-of-breed oplossingen voor de unieke behoeften en technologievoorkeuren van al onze klanten." – Nino Tomovski, CEO

We begrijpen hoe belangrijk de projecten zijn voor onze klanten en werken zo efficiënt mogelijk om elk project op tijd en binnen budget te realiseren. Als professionele engineers werken we op basis van wetenschappelijke principes. Die combineren we met vele jaren ervaring en de nieuwste technologieën om onze klanten te helpen met het optimaliseren van hun operationele activiteiten en verbeteren van hun resultaten.

Rechtstreekse toegang tot onze experts

Vakkundige en meervoudig gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

We hebben de piramide op zijn kop gezet. Met de SLA's van Infradata weet je zeker dat je altijd rechtstreeks toegang hebt tot de beste engineers, die beschikken over uitgebreide ervaring en meerdere relevante certificeringen. Je krijgt geen ingehuurde kracht aan de lijn die alleen maar een standaardprotocol kan volgen, maar een ervaren expert die het probleem ook daadwerkelijk kan oplossen.

Als IT-professional is jouw belangrijkste prioriteit het onderhouden van de hardware van je bedrijf en het garanderen van maximale uptime. Daarvoor kun je rekenen op een efficiënte servicelevering en goede klantervaring. Het maakt niet uit hoe laat het is; Infradata reageert altijd onmiddellijk vanuit ons nationale ondersteuningscentrum. Incidenten worden snel geëscaleerd naar ons team van field engineers en geavanceerde engineers, zodat jij de ondersteuning en service krijgt die noodzakelijk is voor het ononderbroken laten draaien van je apparatuur.

Infradata beschikt over een groot team van support engineers met gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het veld.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en afstemming met de klant.

Zowel nu als in de toekomst zijn wendbaarheid, snelheid en flexibiliteit de sleutelwoorden voor een succesvolle strategie en uitvoering – niet alleen bij bedrijven, maar ook bij overheden, zorgverleners en onderwijsinstellingen.

Lean werken betekent minder verspillen. Agile werken betekent dat je je kunt aanpassen en flexibel en veerkrachtig kunt omgaan met verschillende situaties. De combinatie van deze twee methoden biedt ons precies het goede niveau van formaliteit voor onze projecten, zodat we geen overbodige activiteiten uitvoeren, maar ook niet tekortschieten. Net als topatleten verspillen we geen energie bij het bereiken van onze doelen.

Het projectmanagement bij een omvangrijk, complex project in een sterk gereguleerde omgeving is anders dan bij een klein project in een informele omgeving en met een klein, betrokken team. Voor elke situatie is er een optimaal niveau van lean agility.

Leverancier-onafhankelijk

We ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

De meeste technologie-integrators promoten zichzelf met hun relatie met een specifieke leverancier. Hun service is exclusief gekoppeld aan de voordelen van de hardware en software die zij verkopen, en ze worden uitsluitend op basis van hun contract gemotiveerd om de verkoop van specifieke producten te stimuleren.

In tegenstelling tot deze traditionele integrators laat Infradata zich niet leiden door een lijst met voorkeursleveranciers. In plaats daarvan werken we met een zeer uitgebreid wereldwijd netwerk van partners die oplossingen bieden op het gebied van netwerken en beveiliging. Daarnaast zetten we onze lange ervaring met technologie, consulting en ondersteuning in voor het vinden van mogelijke oplossingen. Dit wordt gevolgd door een strikte toetsingsprocedure, die ervoor moet zorgen dat alle componenten van de oplossing tegemoetkomen aan de technische vereisten en budgetten van de klant.

"Onze leverancier-onafhankelijke aanpak maakt ons een unieke technologie-integrator." – Sébastien Kher, CEO

Onze klanten vertrouwen erop dat onze onafhankelijke aanpak resulteert in maatwerkoplossingen die los staan van de relaties met leveranciers, tegemoetkomen aan de vereisten op het gebied van technologie en budget, en hun probleem ook echt oplossen.

Het bieden van dergelijk objectief advies vereist dat het bedrijf bekend is met alle technologie in de branche, en een volledig functioneel lab heeft voor het doorlopend evalueren van verschillende platforms.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot netwerk edge.

Er komen elke dag nieuwe bedreigingen voor de beveiliging bij. Bedreigingen voor je bedrijf zijn niet langer plaatselijk. Er ontstaan steeds meer kwetsbaarheden als gevolg van de manier waarop we verbinding maken met elkaar en onze bedrijven door het delen van informatie, de toegankelijkheid die wordt geboden door mobiele technologie en het gemak waarmee mensen, producten en informatie verschillende grenzen overschrijden.

Een veilige digitale infrastructuur begint aan de buitenrand van het netwerk en eindigt pas bij de endpoints. Andere beveiligingsbedrijven hebben vaak slechts één expertisegebied, maar wij bieden alle preventie- en detectietechnologieën. En dankzij onze strategische partnership met Fox-IT leveren we expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

"Beveiliging en risicobeheer aanpakken met losse, gescheiden middelen werkt eenvoudigweg niet." - Mohamed El Haddouchi, CTO

Strategische partnerships

Een selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

We werken dagelijks nauw samen met de belangrijkste leveranciers van softwareapplicaties, infrastructuur en consulting. Daarmee versterken we ons eigen portfolio met advies, oplossingen en services. En doordat we kunnen profiteren van de expertise van deze marktleiders, kunnen wij ons richten op het stimuleren van het succes van onze klanten. Onze krachtige oplossingen en services zijn gebaseerd op onze vakkundigheid als integrator en de vergaande, slimme integratie van de producten van onze partners. Daarmee maximaliseren we jouw productiviteit.

"Infradata heeft een partner ecosysteem opgebouwd voor het leveren van oplossingen gebaseerd op best-in-class technologie." - Taimen Boumans, Managing Director, Infradata Nederland

Geen enkele andere systeemintegrator kan ons zakelijke inzicht en onze IT-expertise evenaren. We werken samen met onze strategische technologiepartners en gebruiken hun productportfolio's om oplossingen te leveren die echte, tastbare resultaten opleveren voor onze klanten in alle markten en branches.

Altijd beschikbaar

24/7 mission critical ondersteuning door ons wereldwijde team.

Wij doen meer dan alleen onze klanten ondersteunen; we richten ons wereldwijd op het verminderen van risico's, garanderen van bedrijfscontinuïteit en genereren van waarde. Daarvoor werken we vanaf het begin van de relatie samen met onze klant. Dat geeft ons inzicht in hun werkwijze, prioriteiten, uitdagingen en doelstellingen, zodat we ondersteuningsservices leveren die tegemoetkomen aan al hun behoeften.

"Onze wereldwijde ondersteuning gaat tot het uiterste om onze klanten een naadloze ervaring te bieden." – Support Manager

Om te zorgen dat onderliggende problemen snel en efficiënt worden verholpen, begint het proces meteen bij de implementatie van onze oplossing. Op dat moment pakken we alle aspecten van de beveiliging en vertrouwelijkheid van data aan: van technische beveiligingsmaatregelen tot nalevingsprogramma's, databeveiliging en ondersteuningsmiddelen.

Ons team bestaat uit Support Engineers afkomstig van over de hele wereld. We hanteren een 'Follow the sun' ondersteuningsmodel. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat er overdag altijd technische expertise beschikbaar is voor onze klanten – waar ook ter wereld. In klanttevredenheidsonderzoeken scoren we consistent boven de 80%. Dit is het gevolg van ons high-touch ondersteuningsmodel en de enorme ervaring binnen het team.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wat het ene bedrijf van het andere onderscheidt is niet de technologie. Het is het hebben van goed opgeleide, ervaren mensen die gaan voor uitzonderlijke service. Infradata kan bogen op een lange reeks successen. We hebben meer dan 14 jaar bewezen ervaring met het wereldwijd leveren van services en oplossingen.

Wij waren direct getuige van de dagelijkse behoeften van onze klanten in uiteenlopende sectoren en begrijpen met welke uitdagingen ze dagelijks te maken hebben. Ons managementteam gebruikt zijn ervaring en expertise voor een unieke dienstverlening.

Waarden als integriteit, innovatie, creativiteit en flexibiliteit hebben ons gemaakt tot wat we vandaag zijn: een bedrijf met als hoofddoel klanttevredenheid, en dat méér doet dan het belooft. Ons succes is het succes van onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.