Het verhaal van Infradata

Over Infradata

Next-Generation Cyber Security and Cloud Networking.

Infradata is een toonaangevende onafhankelijke leverancier van managed services en oplossingen voor cloudnetworking en beveiliging

Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van geavanceerde oplossingen en services op het gebied van beveiliging en cloudnetworking. Dankzij onze best-of-breed oplossingen kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en gezonde digitale economie en digitale samenleving.

Infradata stemt zijn netwerk- en beveiligingsoplossingen altijd af op jouw zakelijke behoeften

Sinds 2004 richten we ons op het leveren van netwerk- en beveiligingsoplossingen aan multinationals, telecombedrijven en serviceproviders. Onze next-generation services en oplossingen zijn gebaseerd op een combinatie van technologie├źn, processen en de uitgebreide ervaring van onze mensen. Dankzij de kwaliteit van onze services en operationele activiteiten behalen we de allerhoogste klanttevredenheid in de markt.

In het kort

Veelvuldig bekroond bedrijf

Awards en accreditatie in de branche.

Expertise waar je op kan bouwen

Ruim 14 jaar ervaring.

Ruim 170 ervaren en gecertificeerde engineers

Onze vakmensen maken het verschil.

11 vestigingen in 7 landen

Klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld.

24x7 wereldwijde ondersteuning

Gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,9.

40+ technologiepartners

Strategische partnerships met toonaangevende leveranciers.

Bedrijfsprofiel

Infradata is een toonaangevende Cloud Network en Cyber Security managed services provider die zich richt op het leveren van oplossingen en services van wereldklasse. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als vertrouwde adviseur. Onze uitgebreide ervaring vormt de basis voor onze heldere en overtuigende visie, waarmee we klanten helpen om klaar te zijn voor te toekomst.

Als toonaangevend en onafhankelijk IT-bedrijf kunnen we digitale transformaties mogelijk maken, waardoor we meer waarde genereren voor onze klanten, partners en aandeelhouders. Bovendien bieden we onze mensen daarmee extra groeimogelijkheden.

Met behulp van ons uitgebreide netwerk van partners stimuleren we samenwerking en zorgen we voor leverancier-onafhankelijkheid. Het partnernetwerk bestaat uit ruim 40 vooraanstaande bedrijven, waaronder de volgende strategische partners: Juniper Networks, F5 Networks, Fortinet en Arbor Networks.

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.