Partner
Tufin

Tufin

Tufin logo

Tufin: Leaders in Security Lifecycle Management

Met Tufin’s Security Lifecycle Management oplossingen kunnen grote organisaties pro-actief hun netwerk beveiliging beheren en business continuiteit in een constant veranderende markt managen. Door een combinatie van state-of-the-art technologieen en gebruiksvriendelijkheid biedt Tufin beveiligingsteams de mogelijkheid om risico's op een kosteneffectieve manier te verkleinen volgens de geldende standaarden.

Opgericht door Security Experts 

Tufin is opgericht in 2005 door leidende firewall en bedrijfssysteem experts en heeft meer dan driehonderd klanten in branches als de telecomindustrie, financiele dienstverlening, energie, transport en de farmaceutische industrie. Tufin ondersteunt de leidende vendoren in de netwerkinfrastructuur als Check Point, Cisco, Juniper, Fortinet and F5, en is gecommiteerd de beste standaard neer te zetten voor technologische innovatie en service. Tufin is inmiddels uitgegroeid tot marktleider en opereert in de VS, Europa en het Midden-Oosten door samen te werken met channel partners als Infradata.

Infradata: Experts in Tufin

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Tufin producten, klik dan hiernaast, neem contact op met +32 (0)2 8010830 of mail naar info@infradata.be