Partner
Proofpoint

Email Security | Cloud

Proofpoint's Next Gen serie van security producten biedt een ongekende beveiliging tegen de bestaande cyber -attacks, en - bedreigingen. Proofpoint werd door Gartner gepositioneerd in de 'Leader Quadrant' voor Email Gateway en Enterprise Information Archiving.

Nu, meer dan ooit, hebben organisaties nood aan een ‘Full Lifecycle Protection’ tegen gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen. Proofpoint combineert haar e-mail gateway met een dynamische malware analyse, een 'Real-Time Threat Intelligence' en 'Automated Threat Response'. Deze combinatie zal zorgen voor een meer efficiënte detectie van en een snellere respons op targeted attacks.

Kortom, Proofpoint kan uw organisatie volgende oplossingen aanbieden:

  • Het beveiligen van uw omgeving tegen 'malicious content'
  • Het voorkomen van diefstal of verlies van waardevolle data
  • Het communiceren en samenwerken met externe partijen, waarbij de beveiliging van uw gegevens gewaarborgd blijft 

Infradata: Experts in Proofpoint

Infradata is er trots op door Proofpoint te zijn benoemd en geselecteerd tot Preferred Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Proofpoint producten. Door de investering in personeel met ervaring met Proofpoint-producten bent u voor een Proofpoint-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Proofpoint producten, klik dan hieronder, neem contact op met +32 (0)2 8010830 of mail naar info@infradata.be.