Palo Alto Networks
Palo Alto Networks | Virtualized Firewalls

Palo Alto Networks | Virtualized Firewalls

Virtuele Firewall

Dezelfde firewall functionaliteit die wordt geleverd op de hardware platformen is ook beschikbaar in de VM-serie virtuele firewall, zodat u uw gevirtualiseerde en cloud-based computing-omgevingen met behulp van hetzelfde policies kunt toepassen voor zowel uw perimeter beveiliging als interne beveiliging en segmentatie.

PA VM Series

  • De Palo Alto Networks VM-serie heeft drie gevirtualiseerde next-generation firewall-modellen: de VM-100, VM-200, en de VM-300. Deze platforms worden ondersteund op de VMware ESXi 4.1, 5.0 en 5.5-platformen en de Citrix NetScaler SDX 11500 en 17550 serie. 
     
  • U kunt de VM-serie op ESXi-servers in zetten in gevirtualiseerde en cloud-omgevingen voor inspectie van oost-west verkeer. De VM-serie op de Citrix NetScaler consolideert veiligheid en application delivery controller mogelijkheden voor multi-tenant (business unit, applicatie-eigenaar, service provider klant) implementaties of als een complete oplossing voor Citrix XenApp en XenDesktop implementaties. 
     
  • 2, 4 of 8 CPU-cores op uw gevirtualiseerde server platforms kunnen worden toegewezen voor de next generation firewall mogelijkheden. Met 4 CPU cores, levert de VM-serie tot 1 Gbps firewall throughput met App-ID ingeschakeld. Om ervoor te zorgen dat de management toegang voor u toegankelijk blijft tijdens zwaar verkeer, worden de data- en control plane gescheiden. Bovendien zorgt de unieke single-pass software-architectuur voor een vermindering van de latency. 
     
  • VM-serie op ESXi-servers ondersteunt 10 virtuele netwerkinterfaces en VM-serie op Citrix NetScaler SDX ondersteunt 24 virtuele netwerkinterfaces.

Infradata: Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten bent u voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Bent u geinteresseerd in Palo Alto oplossingen van Infradata?

> Vraag meer informatie over onze Palo Alto Networks oplossingen of vraag om een vrijblijvende offerte