Partner
Palo Alto Networks

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks

Next-Generation Firewalls (NGFW)

Fundamentele verschuivingen in applicaties en bedreigingen, het gedrag van gebruikers en netwerkinfrastructuur zijn dusdanig gewijzigd dat de zekerheid van beveiliging van de traditionele poort-gebaseerde firewalls enorm zijn uitgehold. Gebruikers hebben toegang tot alle soorten applicaties, met behulp van een scala aan typen apparaten (BYOD), om hun werk te kunnen doen. Datacenter uitbreiding, virtualisatie, mobiliteit en cloud-gebaseerde initiatieven dwingen organisaties om opnieuw na te denken over hoe ze toegang tot applicaties en data moeten verlenen en tevens de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen. Palo Alto Networks NGFW (next-generation firewalls) kunnen organisaties helpen om veilig toegang te verlenen tot applicaties, voor alle gebruikers, ongeacht hun locatie, wat resulteert in een vermindering van de bijbehorende bedrijfs-en veiligheidsrisico's.

Palo Alto: Leader in Enterprise Firewalls volgens Gartner

In april 2015 heeft Gartner Palo Alto Networks weer in het Leaders kader geplaatst van het Magic Quadrant for Enterprise Firewalls. Deze positie bevestigt de vooruitstrevende visie van Palo Alto Networks en geeft aan dat Palo Alto Networks een van de belangrijkste fabrikanten op het gebied van security oplossingen is.

Infradata: Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten bent u voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.
 

Bent u geinteresseerd in Palo Alto oplossingen van Infradata?

> Vraag meer informatie over onze Palo Alto Networks oplossingen of vraag om een vrijblijvende offerte