Partner
Intel Security (McAfee)

Intel Security

McAfee Security

AntiVirus, Encryptie, Firewall, Web Security, Risk & Compliance
 

Intel Security (voorheen McAfee) is fabrikant van een enorme range aan security oplossingen welke vallen binnen het zogenaamde "Security Connected Framework". Het totale gamma aan security oplossingen omvat het geheel van alle bedrijfsprocessen die binnen een organisatie beveiligd dienen te worden, oftewel End-to-end security in de gebieden van & Web, Network, Database en Mobile. Infradata kiest bewust voor de security oplossingen die passen binnen het productportfolio en de doelgroep. 

De security producten die Infradata actief aanbiedt van Intel Security zijn de volgende:

  • Vulnerability Manager
  • Intrusion Prevention System (IPS)
  • Security Information and Event Management (SIEM)
  • Identity and Access Management (OTP)
  • Web Gateway Security
  • Data Loss Prevention (DLP)

Infradata: Experts in Intel Security 

Infradata is er trots op door Intel Security te zijn benoemd en geselecteerd tot Platinum Partner. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle bovengenoemde McAfee solutions. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met Intel Security -producten bent u voor een Intel Security oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Intel Security (McAfee) producten, klik dan hiernaast, neem contact op met +32 (0)2 8010830 of mail naar info@infradata.be