Juniper Networks
vMX Series Routing

Juniper Networks | vMX Series Routing

 

Schaalbaar en betrouwbaar

Klanten in de gehele wereld profiteren van de prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de MX Ethernet Services Routers van Juniper Networks. Dit maakt de MX Serie tot een van de meest succesvolle productintroducties van Juniper ooit. Het MX aanbod wordt continu met nieuwe functionaliteiten uitgebreid die zorgen voor de verlaging van kosten en complexiteit van de datacenters van service providers.

vMX Series Edge Routers

En nu is er de virtualized MX, de Juniper Networks vMX Series. De nieuwste generatie Juniper Networks Routing vMX is een full-featured, carrier-grade router met complete control, forwarding and management functionaliteit. Het draait op het Junos Operating System, en ondersteunt vTrio packet handling en forwarding.

De vMX ondersteunt verfijnde routing diensten, waaronder vPE en vCPE, en is ideaal geschikt voor snelle opschaling van diensten en nieuwe service introducties en -aanpassingen.

Interesse?

Bent u geinteresseerd in de vMX serie van Juniper, download dan de prijslijst onderaan deze pagina, neem contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be.