Juniper Networks
T Series Routing

Juniper Networks | T Series Routing

End of life. Producten uit de Juniper T-serie kunnen niet meer worden besteld.

Virtualisatie realiseren en kosten reduceren

De 100 GE T Series van Juniper helpen draadloze en niet-draadloze serviceproviders, cloud-ontwerpers en datacenters om virtualisatie te realiseren. Hiermee kunnen ze IT-middelen consolideren, de efficiëntie verhogen en kosten reduceren. Juniper is de enige leverancier die deze unieke combinatie van uiterst schaalbare, efficiënte core-routers, omvangrijke virtualisatie en 100 GE-interfaces biedt. Hiermee heeft het bedrijf de unieke positie om klanten te helpen de meest geavanceerde diensten als LTE, SaaS (Software-as-a-Service) en NaaS (Network-as-a-Service) te leveren.

T-Series: Schaalbaar en Flexibel

Met T-serie Juniper-platformen beschikken gebruikers over een schaalbaar, flexibel systeem. Platformen kunnen worden uitgebreid in verschillende richtingen op het forwarding-controle- en diensten-plane. Klanten die reeds beschikken over T640-routers, kunnen hun forwarding plane opschalen door te migreren naar een systeem met T1600-routers, TX Matrix-routeringssystemen en nu ook de TX Matrix Plus. De migratie naar al deze oplossingen kan zonder netwerkuitval en met maximale flexibiliteit plaatsvinden.

De Juniper T-serie bestaat uit de T320, T640, T1600, TX Matrix en de TX Matrix Plus.

Voor meer informatie over de Juniper T Series kunt u contact met ons opnemen op +32 (0)2 801 08 30 of mailen naar info@infradata.be.