Juniper Networks
Juniper SRX series Firewalls

Juniper SRX series Firewalls

De Juniper SRX Series Gateway Firewalls zijn ideaal inzetbaar binnen kantoor-, campus-, datacenter-, en Service Provider omgevingen. De SRX Firewall consolideert next-generation firewallUTM, routingWAN connectiviteitswitching en levert tegelijkertijd snelle en consistente service kwaliteit. De routing functionaliteiten van de SRX Serie firewall omvatten IPv4 and IPv6 unicast en multicast, Network Address Translation (NAT), Quality of Service (QoS) performance, en service-level agreement (SLA) monitoring en flow management functionaliteit.

JUNOS operating system

De Juniper Firewalls uit de SRX Series zijn gebaseerd op het beproefde JUNOS operating system. De SRX serie is integraal onderdeel van Juniper Networks' Dynamic Services Architecture, en biedt de mogelijkheid tot lineaire schaalbaarheid door de inzet van Service Processing Cards (SPC’s). De SRX Service Gateways zijn inzetbaar op meerdere manieren waarbij de keuze voor een specifieke configuratie ingegeven wordt door de behoefte aan snelheid voor Firewall en/of IDP functionaliteit.

De Juniper SRX Serie firewalls van Juniper Networks bestaan uit de SRX100, SRX110, SRX210, SRX220, SRX240, SRX550, SRX650, SRX1400, SRX2500, SRX3400, SRX3600, SRX5400, SRX5600, SRX5800.

Vanaf februari 2016 is de SRX serie uitgebreid met de SRX300, SRX320, SRX340, SRX345 en de nieuwe SRX550 (high memory).

Eenvoudig beheer Juniper SRX series Firewall met Firefly

Met een toevoeging van de Firefly Virtualisatie functionaliteiten op een SRX Series Firewall zijn meerdere firewalls virtueel als een te managen. Hiermee zijn SRX'en eenvoudiger te beheren wat resulteert in lagere operationele kosten.  

Extra beveiligingsinzicht met (Web)AppSecure op de SRX serie

De Juniper Networks (Web)AppSecure applicatie beveiligings functionaliteiten op de SRX Series Gateway Firewalls identificeren applicaties voor verbeterde zichtbaarheid, enforcement, controle en protectie in het netwerk. Doordat Appsecure inzicht heeft in applicatie gedrag en de zwakheden van applicaties kan het netwerkbedreigingen die normaal moeilijk te detecteren en te stoppen zijn tegengaan.

Juniper Networks Elite Partner en Operate Specialist

Infradata is er trots op door Juniper Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Elite Partner en Operate Specialist op alle door Juniper Networks benoemde netwerksegmenten. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Juniper Networks producten. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met Juniper apparatuur bent u voor een Juniper oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in de SRX Serie Firewalls van Juniper Networks, neem dan contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be