Juniper Networks
M Series Routing

Juniper Networks | M Series Routing

End of life. Producten uit de Juniper M-serie kunnen niet meer worden besteld.

Redundantie en performance

De Juniper Networks M Serie routers zijn de perfecte oplossing voor 's wereld grootste netwerken waar redundantie en performance een grote rol spelen. De M-serie ondersteunt verschillende services zonder uitzondering op enig platform waardoor omzet gemaximaliseerd en aanschaf- en operationele kosten geminimaliseerd worden. Onder meer VPN's, netwerk gebaseerde security, real-time voice en video, bandbreedte on demand en rich multicast worden ondersteund door de M Serie van Juniper Networks.

M Series Multi Service Routers

Dankzij de eigen ontworpen hardware architectuur is Juniper Networks een perfecte keuze voor IP/MPLS netwerken. De M Series Multiservicerouters stellen bedrijven in staat verschillende netwerken te consolideren naar een enkele infrastructuur. De M Serie van Juniper wordt uiteraard ondersteund door het modulaire besturingssysteem JUNOS. De M Serie van Juniper Networks bestaat uit de M7i, M10i, M40e, M120 en de M320.

Bent u geinteresseerd in de M serie van Juniper neem dan contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be.