Juniper Networks
Juniper Networks | J Series Routing

Juniper Networks | J Series Routing

End of life. Producten uit de Juniper J-serie kunnen niet meer worden besteld.

Ideaal voor kleinere locaties

De J Serie Services Router bestaat uit het geavanceerde, modulaire besturingssysteem JUNOS in een hardwareplatform dat ideaal is voor kleinere locaties, waaronder remote kantoren, filialen en regionale vestigingen. Onder JUNOS draaien diverse functies onafhankelijk van elkaar, voor een hoog niveau van beveiliging, een langdurige uptime en uitstekende prestaties, waarvoor geen extra moeite hoeft te worden gedaan. De routers uit de J-serie bieden bedrijven, overheidsinstanties en onderzoeks- en onderwijsinstanties een op de toekomst gericht platform waarop geconvergeerde IP- en IP/MPLS-infrastructuren kunnen worden gebouwd.

Stabiliteit en flexibiliteit

JUNOS biedt een grote stabiliteit aan de flexibiliteit die nodig is voor geavanceerde routering, Quality of Service (QoS), beveiliging en beheerpolicy’s met voorspelbare resultaten. De J Serie bestaat uit de Services Routers J2300, J4300 en J6300.
 
Bent u geinteresseerd in de J Serie van Juniper neem dan contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be