Juniper Networks
E Series

Juniper Networks | E Series

End of life. Producten uit de Juniper E-serie kunnen niet meer worden besteld.

Triple play

Met de Juniper Networks E Serie breedbandrouters kunnen service providers hun diensten uitbreiden van eenvoudige internettoegang tot kwalitatieve infranetdiensten met grote bandbreedte. De convergente spraak-, data- en multimediadiensten - ook wel triple play genoemd - vereisen een next generation platform dat grote aantallen abonnees services kan bieden met een gegarandeerd niveau van kwaliteit, beveiliging en beschikbaarheid.

E Series voor multimedia breedbandservices

Door de ongekende prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de E serie is het een zeer geschikt platform voor de levering van multimedia- breedbandservices, zoals IPTV, video on demand en IP-telefonie. Door dit schaalvoordeel daalt de prijs per abonnee, een belangrijke meeteenheid voor het bepalen van uitgaven van service providers.

De E Serie omvat de bewezen modulaire JUNOSe- besturingssysteemsoftware. De unieke combinatie van E Serie hardware en JUNOSe-software biedt verbeterde mogelijkheden voor een hoger Quality of Service (QoS). De E serie bestaat uit de E120, E320, ERX 310, ERX705, ERX710, ERX1410 en de ERX1440.

Voor meer informatie over de Juniper E Series kunt u contact met ons opnemen op +32 (0)2 8010830 of mailen naar info@infradata.be