Juniper Networks
Juniper Networks | ACX Series Routing

Juniper Networks | ACX Series Routing

 

Snelle uitrol van access dienten

ACX Series Universal Access Routers zijn een integrale component van de Universal Access architectuur van Juniper Networks. De ACX Series zorgen voor een snelle uitrol van access diensten en creeeren tegelijkertijd een platform wat naadloze end-to-end service delivery mogelijk maakt. De ACX Series draaien op het bewezen Juniper Networks operating systeem JUNOS en brengen uitgebreide Layer 2 en 3 functionaliteiten met zich mee. De Universal Access Routers ondersteunen IP/MPLS  met traffic engineering support, rich network management, fault management, service monitoring en OAM mogelijkheden.

ACX Series: kostenefficient en snel in te zetten

De ACX Series van Juniper Networks zijn zeer kosten-efficient en snel in te zetten in netwerken waarvan een hoge snel stijgende bandbreedte wordt gevraagd. Met een performance van meer dan 60 Gbps en de ondersteuning voor 10 Gbps interfaces zijn de ACX Series gemaakt voor service provider die te maken krijgen met een groeiende behoefte aan bandbreedte. Het platform biedt de benodigde schaalvorm en performance die nodig zijn om multi generatie services te ondersteunen.

De ACX Series Access Routers van Juniper Networks bestaat uit de: ACX500, ACX5000, ACX5048, ACX5096, ACX1000,  ACX1100, ACX2000,  ACX2100, ACX2200 en ACX4000.

Voor meer informatie over de Juniper ACX Series kunt u contact met ons opnemen op +32 (0)2 801 08 30 of mailen naar info@infradata.be