Infoblox
Infoblox Trinzic DDI / DNS DHCP & IPAM Services

Infoblox Trinzic DDI / DNS DHCP & IPAM Services

 

Trinzic DDI Network Services en Management

De Infoblox Trinzic DDI Network Services en Management oplossingen zorgen ervoor dat organisaties hun DNS, DHCP en IPAM services eenvoudig kunnen beheren, controleren en optimaliseren. De Trinzic DDI appliance van Infoblox sluit naadloos aan op bestaande systemen, maakt de weg vrij voor het werken in de Cloud en garandeerd netwerk services uptime.  

Infoblox DDI Appliance modellen

De Infoblox DDI appliance modellen zijn inzetbaar binnen branch en gecentraliseerde kantooromgevingen en bieden dekking binnen zowel de netwerkcore als de network edge. De DDI support DNS, DHCP, DNSSEC, FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, NTP en kan gevirtualiseerd worden binnen VMware, Microsoft, Cisco en Riverbed omgevingen.

Grid Architecture

Infoblox appliances zijn doelgerichte high performance netwerk devices die het fundament vormen van netwerkdiensten en rapportage methoden binnen een organisatie. Ieder model van Infoblox kan als stand-alone of als high availability paar binnen een gedistribueerde netwerkachitectuur ingezet worden. Hiermee wordt optimaal gebruik gemaakt van Infoblox’s Grid Architecture die zorgt voor een ongeevenaarde service flexibiliteit.

De Infoblox DDI is daarnaast uitermate geschikt om de beveiliging van uw netwerk optimaal te waarborgen. Vanuit meerdere netwerk lagen wordt uw netwerk beschermd tegen onder meer hacking, malware, pogingen tot het corrupt maken van uw DNS en DDoS aanvallen.

Infradata: Experts in Infoblox

Infradata is er trots op door Infoblox te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner op alle door Infoblox benoemde netwerksegmenten. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Infoblox producten. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met Infoblox-producten bent u voor een Infoblox-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Infoblox producten? Neem dan contact op met +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be.