Partner
Huawei

Enterprise Networking | Security

Huawei voorziet uw bedrijfsnetwerk met de meest uitgebreide product combinaties in de ganse markt. Deze producten zijn onder andere: ethernet switches, routers, Wireless Local Area Networks (WLANs), netwerk security, en netwerk management. Huawei helpt bedrijven geïntegreerde netwerk platformen bouwen - voor campussen, filialen, WAN interconnecties, en datacenters - door het coördineren van services zoals netwerk en security, wired en wireless, computing, en storage.

Featured: Huawei NGFW

Huawei Security services omvatten terminal, cyber, cloud, en application security, alsook security management en security services specifiek voor verschillende producten en oplossingen. De Huawei Next-Generation Firewall (NGFW) heeft de volgende certificaties behaald: IPSec 2.2 Enhanced en SSL-TLS Certification van ICSA Labs, dee Recommended Rating van NSS Labs en Common Criteria EAL4+ Certification.

Infradata: Experts in Huawei

Infradata is er trots op door Huawei te zijn benoemd en geselecteerd tot Preferred Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Huawei producten. Door de investering in personeel met ervaring met Huawei-producten bent u voor een Huawei-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Huawei producten, neem contact met ons op.