Partner
CrowdStrike

CrowdStrike

CrowdStrike is leider in de next-generation endpoint protection, threat intelligence en response services

CrowdStrike's voornaamste technologie, het CrowdStrike Falcon™ platform, houdt veiligheidsinbreuken tegen door alle attacks, zowel malware als niet-malware, te voorkomen en er gepast op te reageren. CrowdStrike heeft endpoint protection gerevolutioneerd door het combineren van drie cruciale elementen: next-generation antivirus, endpoint detection en response (EDR), en een 24/7 managed hunting service - allen aangedreven door specifieke intelligentie en uitzonderlijk aangeleverd via de cloud.

CrowdStrike Falcon™ gebruikt de patent-pending CrowdStrike Threat Graph™ om miljarden evenementen te analyseren en te correleren in real time om zo een volledige bescherming te bieden over alle endpoints, alsook volledige visibiliteit van je omgeving in minder dan vijf seconden.

Verschillende bedrijven over heel de wereld hebben reeds vertrouwen in CrowdStrike, waaronder drie van de tien 's werelds grootste bedrijven, vijf van de tien grootste financiële instellingen, drie van de tien grootste zorgverleners en drie van de tien grootste energiebedrijven. CrowdStrike's Falcon wordt momenteel in meer dan 170 landen in gebruik genomen.

Bekijk de 'Introduction to CrowdStrike' video hier:

 

 

Bent u geinteresseerd in de Crowdstrike oplossingen van Infradata?

> Vraag meer informatie over onze Crowdstrike oplossingen of vraag om een vrijblijvende offerte