BroadForward
BFX Product Suite

BFX Product Suite

Broadforward BFX Interface Gateway

De BFX Interface Gateway van Broadforward is ’s werelds eerste oplossing voor any-to-any interworking, diameter routing en service orkestratie, zonder complexe integratie projecten. Dit robuuste systeem met hoge capaciteit is speciaal ontwikkeld om signalling-uitdagingen tussen netwerk en IT systemen van iedere willekeurige fabrikant mogelijk te maken. Deze unieke oplossing is door de GSMA genomineerd in de categorie Best Mobile Technology in 2014.

Interworking Function (IWF)

De BFX Interface Gateway maakt geavanceerde koppelingen en integratie mogelijk voor systemen in en tussen mobiele (3G, LTE, IMS) en vaste (DSL, Wi-Fi) netwerken, kant-en-klaar. BFX biedt veel mogelijkheden voor interworking en routering tussen vele protocollen, zoals Diameter, RADIUS, HTTP, SOAP, LDAP en SS7. De intuïtieve grafische interface maakt een snelle service orkestratie mogelijk bij de ontwikkeling van diensten.

Innovatie in plaats van integratie

BFX stelt u in staat om uw tijd, budget en expertise in te zetten voor innovatie in plaats van integratie. Met BFX krijgen operators een krachtige mogelijkheid in het netwerk om structureel:

  • Mediation en routering tussen verschillende signalerings protocollen en varianten te realiseren
  • Snellere realisatie van complexe vraagstukken
  • Oplossen van signaleringsproblemen tussen verschillende systemen zonder enige software ontwikkeling
  • Maximaliseren van interactie tussen systemen van verschillende (vaak concurrerende) leveranciers
  • Leveren van interworking tussen Diameter en niet-Diameter interfaces

BroadForward BFX: Beste keuze voor operators

Door een betere controle over complexe integratie projecten, is de BFX Interface Gateway de beste keuze voor operators om nieuwe diensten te introduceren. Tegen aanzienlijk lagere kosten dan u gewend bent van eenmalige IT projecten of productwijzigingen.

Use Cases BroadForward door Infradata

Om erachter te komen hoe Infradata Broadforward heeft ingezet als best passende oplossing in verschillende Use Cases, klik hier

Meer informatie?

Voor meer informatie over BroadForward's producten neem contact met ons op via +32 (0)2 801 08 30, mail naar info@infradata.be.