Partner
BroadForward

BroadForward

 
BroadForward

The Leading Expert​ in Diameter Routing and Broadband Interfacing

BroadForward is de leider in Diameter Routing en mobiele breedband interface software voor telecom operators, product leveranciers en system integrators. Met de BFX product suite levert BroadForward snelle en flexibele functies voor interactie, conversie, aggregatie, diameter routering en verrijking, voor een breed scala aan protocollen, waaronder Diameter, RADIUS, XML, SOAP, LDAP en SS7.

BroadForward

BroadForward is volledig gericht op het bieden van ondersteuning aan operators in het realiseren van de best mogelijke mobiele breedband service in 3G en 4G/LTE netwerken. BroadForward wordt erkend als leverancier van de snelste en meest flexibele interface software in de markt voor systemen in 3G, LTE en IMS-netwerk omgevingen.

Diameter Routing Agent (DRA) of Diameter Signalling Controller (DSC)

De Broadforward Diameter Routing Agent (DRA) of Diameter Signalling Controller (DSC) is een onmisbaar element in het beheer en de beveiliging van Diameter verkeer, een protocol wat wordt gebruikt voor signalering in LTE netwerken en IP Multimedia Systems (IMS). De huidige 3G en 4G mobiele netwerken gebruiken het Diameter protocol zoals SS7 werd gebruikt in de 2G mobiele netwerken. De eerste generatie DSC producten waren ontworpen als centraal component voor traffic management, load balancing en sessie bundeling voor Diameter verkeer.

Next-generation DSC

Om succesvol en onderscheidend te zijn in de 4G/LTE markt, zullen operators hun diensten verder moeten differentiëren en personaliseren. Dit maakt het nodig dat DSC’s worden doorontwikkeld van platformen die eenvoudigweg infrastructurele optimalisatie bieden tot systemen die complexe interacties en orkestratie van next-generation netwerken mogelijk maken. Daarom voldoen de eerste generatie DSC’s niet meer en hebben Operators behoefte aan een next-generation DSC met extra functionaliteiten:

  • Een geïntegreerd platform voor slimme routeringen en any-to-any protocol interworking.
  • Uitgebreide mediation en service orkestratie mogelijkheden om snel nieuwe diensten en scenario’s te implementeren.
  • Interworking tussen domeinen voor een naadloze klantbeleving in multi-play netwerken.
  • Gedetailleerd inzicht in verkeersstromen voor biling systemen en analyse.
  • Lage aanschaf- en operationele kosten; draait op standaard hardware of in uw gevirtualiseerde omgeving.

Infradata en Diameter Routing Agent

Infradata is de gecertificeerde integrator voor de allernieuwste Diameter Routing Agent die any-to-any protocol interworking, routering en service orkestratie biedt. Dit robuuste systeem met hoge capaciteit is speciaal ontwikkeld om signalling-uitdagingen tussen netwerk en IT systemen van iedere willekeurige fabrikant mogelijk te maken, zonder extra R&D. Infradata ondersteunt operators in het creëren van Diameter Routing en interworking function. Daarnaast bied Infradata technische ondersteuning in het creatieve proces van innovatieve dienstenontwikkeling over de verschillende netwerken als 3G, 4G/LTE, vaste lijnen, WiFi en IT/billing systemen.

Infradata: Experts in BroadForward

Infradata heeft jarenlange ervaring en een surplus aan expertise met het integreren van DSC en Diameter Routing binnen grote en complexe netwerken. Met de hoogste partner-status bij BroadForward kan Infradata u de beste voorwaarden scheppen om een zo efficiënt mogelijke oplossing te creëren voor uw netwerk. Kies voor de Next-Generation DSC en krijg de beschikking over unieke mogelijkheden in uw netwerk om innovaties sneller en tegen een fractie van de kosten te realiseren.

Use Cases BroadForward door Infradata

Meer weten over hoe Infradata in diverse Use Cases BroadForward heeft ingezet als best passende oplossing? Klik dan hier.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Diameter Routing of Interworking Function oplossingen? Neem contact op via +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be.