Arbor Networks
Arbor Networks | Peakflow SP Serie | DDOS Protection

Arbor Networks | Peakflow SP Serie | DDOS Protection

Professionele DDOS bescherming!

Het Arbor Networks Peakflow SP-platform wordt ingezet om de inzichtelijkheid van het netwerk te vergroten (Network Behaviour Analysis) en de bescherming tegen Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen, botnets, wormen en andere aanvallen op het netwerk te verbeteren. De Peakflow SP van Arbor Networks biedt inzicht in het verkeer van en naar IP-adressen, met als gevolg een unieke combinatie van verregaande inzichtelijkheid in netwerk-, applicatie- en routingverkeer en real-time detectie, bestrijding en uitgebreide rapportage van abnormaliteiten in het netwerk, allemaal vanuit één volledig geïntegreerd platform. Hierdoor kunnen nadelige gevolgen van veiligheidsbedreigingen, zoals DDoS-aanvallen, botnets en wormen, en netwerkproblemen zoals verkeers- en routinginstabiliteit, tot een minimum beperkt worden.

Bent u al voorbereid op een DDOS attack?

Wilt u meer informatie wat te doen bij DDoS attacks, botnets, wormen of andere netwerk aanvallen en hoe uzelf te beschermen?

Vraag hier een gratis anti-DDoS scan demo aan!

Bent u geinteresseerd in de Arbor Peakflow SP of wilt u meer informatie van onze DDoS specialisten? Neem dan contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30, mail naar info@infradata.be.