Partner
A10 Networks

A10 Networks

A10 Networks

A10 Networks; Dé oplossing voor IPv6 migratie

Migratie naar het IPv6 protocol is jarenlang uitgesteld vanwege de complexiteit van het migreren van grote aantallen gebruikers, apparaten en applicaties. Het feit dat de IPv4 adressen nu daadwerkelijk op zijn noodzaakt bedrijven hier daadwerkelijk op te anticiperen.

De oplossingen van A10Networks worden momenteel gebruikt door de grootste dienstverleners in de wereld voor IPv6-diensten. Het biedt de vereiste schaalbaarheid en het vermogen om sessies af te handelen die essentieel zijn voor elke klant.

IPv4 - IPv6 trajecten

De producten van A10 Networks bieden voor zowel Service Providers, Content Providers en Mission Critical Networks een naadloze ondersteuning in IPv4 -IPv6 trajecten. De oplossingen van A10 Networks zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor IPv4 bescherming, IPv4/IPv6 co-existentie of volledige IPv6-migratie:

  • Grootschalige NAT / Carrier Grade NAT voor de toewijzing van meerdere klanten op een enkel IPv4adres (NAT 444)
  • Dual-stack Lite (DS-Lite) voor de invoering van IPv6 netwerken die in staat zijn zowel IPv4 als IPv6 klanten te bedienen
  • Zorg voor snelle uitrol van IPv6 diensten zonder verandering op uw servers / applicaties

Infradata: Experts in A10 Networks

Infradata is er trots op door A10 Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Channel Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle A10 oplossingen. Door de investering in personeel met ervaring met A10 Networks producten bent u voor een A10-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent A10 Networks, klik dan hiernaast, neem contact op met +32(0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be.