Over ons

Sponsoring

Sinds 2007 sponsort Infradata het Dutch Supercar Challenge. Een onvergetelijke dag en een race vol met spanning en spektakel.

In de afgelopen jaren zijn er 73 races verreden tijdens 42 evenementen op tal van circuits, zoals natuurlijk het Duinencircuit van Zandvoort en het TT-circuit van Assen. Maar ook de circuits van Zolder en Spa-Francorchamps in Belgie, Nurburgring, Hockenheim, Oschersleben en de Eurospeedway Lausitzring in Duitsland en het GP-circuit van Silverstone in Engeland en in 2006 Brands Hatch. Ook in het seizoen 2009 is de Dutch Supercar Challenge weer actief op verschillende circuits.

Infradata sponsoring raceautos foto

Een race evenement bestaat in de regel uit drie dagen, de vrijdag wordt door alle teams gebruikt voor de vrije trainingen waarin de afstellingen voor het circuit kunnen worden uitgetest. Op de zaterdag worden de kwalificaties verreden die de startplek voor de races bepalen. Enkele series, zoals de DSC , rijden op zaterdag de eerste race van het weekend. Op zondag gaan alle series voor de hoofdraces van start. Het raceprogramma begint meestal rond 10.00 uur en eindigt rond 18.00 uur.

foto van racepubliek

Wij beschikken tijdens Nederlandse en Belgische evenementen over plaatsen in een hospitality unit op de paddock tussen alle teams. In deze hospitality unit bevindt zich een groot terras en een DSC-VIP tribune met goed zicht op de baan. Op de zondag worden gasten ontvangen vanaf 9.00 uur. Er wordt de gehele dag gezorgd voor drinks en bites, tussen de middag wordt er een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag geopend. In de pauzes wordt er voor rondleidingen gezorgd langs de DSC teams en rond de middag is er een presentatie van de rijders uit de vier divisies.

Heeft u interesse om een keer samen met Infradata een race van het Dutch Supercar Challenge bij te wonen stuur dan een mail naar info@infradata.be

Veel raceplezier!