Over ons

Over Infradata

 

Infradata

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network en Security Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

Visie

De wereld is aan het veranderen... en dan voornamelijk op technologisch vlak.

Het internet en het netwerk zijn de fundering van onze industrie. De uitdagingen die deze nieuwe virtualisatie met zich meebrengt zijn onder andere: 'Wat voor een netwerk heb ik vandaag?', 'Wanneer moet ik overwegen om me naar de cloud te verplaatsen?', 'Voor welk type cloud zal ik kiezen?', 'Hoe veilig is die cloud?', en ga zo maar verder.

Waarom is Infradata anders?

Infradata gelooft dat er altijd een betere manier is van aanpakken. Het zit in ons DNA om no nonsense te zijn, flexible, pro actief en met een grote hoeveelheid aan kennis. Infradata wil leider zijn in innovatie en haar klanten helpen meer innovatief te zijn. 

Ons doel is de grootste Netwerk en Security Integrator te worden in Europa tegen 2020. 

 

 

 

 

 

 

 

Profiel

Het Next Generation Network is een ‘IP only’ infrastructuur voor spraak, video en data waarbij ook het onderscheid tussen vaste en mobiele netwerken voor de gebruiker is geminimaliseerd. De drijvende kracht achter de toepassing van deze ontwikkelingen zijn kosten efficiency, hogere winstgevendheid en eenvoud voor zowel telecom operators, service providers en mission critical organisaties als hun klanten. Infradata is een leverancier onafhankelijke aanbieder van complete Next Generation Network oplossingen en diensten. Infradata ontwerpt, bouwt en beheert netwerkinfrastructuren en kan worden ingeschakeld voor turn-key projecten. Als Network Integrator hanteert Infradata het 'best of breed' concept waar telecom operators, service providers en mission critical organisaties terecht kunnen voor complete technische dienstverlening vanuit één aanspreekpunt en heeft partnerships met de ‘technology leaders’ in de markt.

Infradata heeft daarnaast het (shared) virtual network concept voor die bedrijven die geen eigen netwerk willen beheren. Op deze wijze kan Infradata hen de nieuwste technologie bieden zonder dat zij hiervoor alle noodzakelijke kennis hoeven te hebben of hoeven te investeren.

Strategie

Infradata levert als Network Integrator een substantiële bijdrage aan de realisatie van de hoogwaardige Next Generation Network infrastructuur. Aangezien de technologie van deze infrastructuren van cruciaal belang is, zal het innovatieve karakter van Infradata steeds opnieuw haar waarde bewijzen."Wij zijn erop gericht om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Infradata is flexibel, innovatief en uitermate klantgericht, service is onze natuur. De kennis van de medewerkers is van het hoogste niveau, de ervaring in de telecom operator en service provider markt ongekend."

Infradata realiseert zich dat netwerken voor service providers als productie machines voor fabrieken zijn. Infradata kent de business modellen van haar klanten en denkt mee met de telecom operators en service providers om meer omzet en winst uit hun geïnvesteerde netwerken te halen.