Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste

ontwikkelingen op het gebied van Network Security

and Next-Gen Networking

07 Oct 2010

Infradata wederom genomineerd voor de Deloitte Fast 500 EMEA Awards

deloitte technology fast 500 logo

Leiden, 8 oktober 2010 – Infradata is wederom genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 500 EMEA Awards. Een jaarlijkse verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vorig jaar is Infradata geeindigd op de 59ste plaats in deze verkiezing.

De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005-2009). Vorig jaar deed Infradata voor de eerste keer mee aan deze prestigieuze verkiezing. Eerder deze maand kreeg Infradata tevens te horen dat het genomineerd is voor de FD Gazelle Awards voor het derde jaar op rij.

“Het is fantastisch de erkenning te krijgen van gerenommeerde bedrijven dat je nog altijd zeer snel groeit”; aldus Leon de Keijzer, Managing Director Infradata. “Dat we nu voor het tweede jaar op rij tot de vijfhonderd snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika behoren is ontzettend leuk maar wordt uiteraard ieder jaar een grotere uitdaging. Echter geloven wij er heilig in dat onze expertise, ervaring en flexibiliteit ons de komende jaren wederom gaan helpen om voor een geweldige groei te zorgen”.

Voor meer informatie: Deloitte Fast 500