Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste

ontwikkelingen op het gebied van Network Security

and Next-Gen Networking

29 Mar 2016

Infradata bouwt switching- en beveiligingsomgeving voor nieuw datacenter COMBELL

 

Mechelen,  24 april 2009 – Infradata, netwerk- en securityintegrator voor de Service Provider markt, verzorgt de switching- en beveiligingsomgeving van het nieuwste datacenter van COMBELL Group NV. COMBELL is het grootste autonome hostingbedrijf van België. Infradata ontwerpt, levert en ondersteunt de switching- en beveiligingsapparatuur van Juniper Networks voor het nieuwe datacenter. De belangrijkste voorwaarden voor COMBELL bij de designkeuze waren complete redundantie en fouttolerantie, carrier-class features en maximale uptime. COMBELL koos tevens voor Infradata vanwege de expertise op het gebied van Juniper Networks-oplossingen en de Service Provider kennis van haar gecertificeerde engineers.

In het datacenter van COMBELL installeerde Infradata de gehele beveiligingsinfrastructuur op basis van Juniper Networks apparatuur. De redundante en fouttolerante uitvoering garandeert de geëiste continuïteit. De high performance Juniper Networks Firewalls zijn de ‘de facto standaard’ in Service Provider omgevingen door zijn zeer gebruiksvriendelijke interface, extreme betrouwbaarheid en stabiliteit. Dit zijn uitgesproken Carrier Class features waar tevens de Juniper Networks switches over beschikken. De door Infradata geïnstalleerde Juniper Networks switches met Virtual Chassis-technologie zorgen op zijn beurt ook voor een eenvoudiger beheer en hogere beschikbaarheid door een einde te maken aan de vervelende spanning tree problematiek.

“COMBELL is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste hostingbedrijven van België en heeft verschillende hostingsites. Om te kunnen blijven groeien, is een optimale beveiliging en grote flexibiliteit van onze datacenters essentieel”, zegt Frederik Poelman, CTO bij COMBELL Group. “In een wereld waarin het dataverkeer dagelijks groeit, is het belangrijk de beveiligingsstandaard continu op te voeren om ons te beschermen tegen huidige en toekomstige bedreigingen. Dankzij de implementatie van de Juniper Networks-producten slagen we hierin.”

Erwin Dirckx, Managing Director van Infradata: “Dankzij onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Juniper Networks producten zorgen we ervoor dat COMBELL optimaal beveiligd is. Zo dragen wij ons steentje bij aan de dienstverlening en het succes van één van de grootste Belgische webhostingspecialisten.” 

Voor meer informatie: Combell en Juniper Networks