Persbericht

Infradata werkt samen met CrowdStrike aan de bescherming tegen datalekken

Dankzij de samenwerking profiteren klanten van Infradata van de mogelijkheden van het CrowdStrike Falcon-platform.

Zaventem, 14 mei 2020. Infradata maakt vandaag bekend dat het samenwerkt met CrowdStrike, de vooraanstaande leverancier van endpoint beveiliging in de cloud. Dit betekent dat klanten van Infradata voortaan kunnen beschikken over de mogelijkheden van het CrowdStrike Falcon-platform. 

Grote datalekken zijn tegenwoordig schering en inslag. Autofabrieken, kantoren, transportbedrijven en zelfs ziekenhuizen hebben vrijwel dagelijks te maken met aanvallen. Het belangrijkste doel van alle cyberaanvallen is het doorbreken van de beveiliging op endpoints, waar de gevoelige data zich daadwerkelijk bevinden.

"Klanten kunnen nu profiteren van de kracht van het Crowdstrike cloudplatform in combinatie met de services van Infradata" - Amanda Adams, Senior Channel Director bij Crowdstrike

Het CrowdStrike Falcon-platform is uniek omdat het een next-generation antivirusprogramma, een EDR-oplossing (endpoint detection and response) en een doorlopende proactieve opsporingsservice combineert in een enkele software-agent. Het cloudplatform van CrowdStrike past dan ook perfect binnen het Zero Trust-beveiligingsmodel van Infradata. 

Kris Verheye, Sales Director bij Infradata voegt hieraan toe: "Infradata en CrowdStrike werkten al zeer nauw samen. CrowdStrike Falcon is een innovatief platform, waarmee Infradata zijn expertise kan aantonen op het gebied van endpoint beveiliging. Daarmee verbeteren we de algehele beveiliging van onze klanten."

"We zijn blij om partner van Infradata te worden. Hun klanten kunnen nu profiteren van de kracht van ons cloudplatform in combinatie met hun services", zegt Amanda Adams, Senior Channel Director bij CrowdStrike. "Dankzij CrowdStrike Falcon krijgen de klanten van Infradata een compleet beeld van de activiteiten op  hun endpoints, zodat ze hun data en middelen beter kunnen beschermen tegen bedreigingen. De vertrouwde en bewezen endpoint beveiliging die het platform biedt, is eenvoudig te implementeren, levert direct waarde voor zijn geld en draagt in belangrijke mate bij aan het voorkomen van datalekken."

Het uiteindelijke doel van CrowdStrike is om alle datalekken een halt toe te roepen en Infradata sluit zich graag bij deze missie aan, ten bate van organisaties in alle bedrijfstakken. Dankzij de combinatie van het Falcon-platform met de expertise van Infradata op het gebied van cybersecurity en engineering heeft Infradata al diverse projecten gerealiseerd voor bedrijven zoals ACEA, OWS en ViaBuild. De specialisten van Infradata begrijpen de complexiteit van netwerken en blijven doorlopend op de hoogte van nieuwe bedreigingen, zodat ze die netwerken ook in de toekomst optimaal kunnen beschermen. 

Wat Infradata klanten zeggen over Crowdstrike

Het Belgische bedrijf OWS is marktleider op het gebied van de bouw en het beheer van anaerobe vergistingsinstallaties.

"Infradata heeft de oplossing van CrowdStrike aanbevolen en geïmplementeerd, en daar ben ik erg tevreden mee. De kwaliteit van de oplossing en de bijbehorende service is uitstekend. Mijn werkdruk is een stuk lager , omdat we een compleet en helder beeld hebben van de activiteiten op de endpoints. Gezien de huidige omstandigheden is het verstandig om de beveiliging te verbeteren met een gebruiksvriendelijk product. Wij zijn in elk geval zeer tevreden met onze keuze." - Kurt De Pauw, ICT Manager bij Organic Waste Systems (OWS).

ACEA vertegenwoordigt de in Europa gevestigde grote fabrikanten van auto's, bestelwagens, vrachtwagens en bussen. 

"We waren op zoek naar een nieuwe oplossing voor de beveiliging van onze endpoints en kwamen in contact met Infradata. Ze hielden rekening met onze specifieke behoeften en verwachtingen en leidden ons uiteindelijk naar een toekomstgerichte oplossing die ons bedrijf een betere beveiliging en meer zichtbaarheid biedt. Ze introduceerden de CrowdStrike EDR-oplossing, die enorm gebruiksvriendelijk is en waarvoor weinig technische kennis is vereist. De werkdruk van het DevOps-team met betrekking tot beveiliging is flink minder geworden dankzij het CrowdStrike-systeem. Met deze software is het een kwestie van installeren, configureren, beschermen en daarna vergeten. En daardoor heb ik nu meer tijd voor andere belangrijke ontwikkelingstaken." - Marc Vanderstraeten, Information Technology Director bij ACEA.

14 mei 2020

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.