Nieuws

Beveilig het thuiswerken

Een veilige oplossing voor externe toegang is eenvoudiger en sneller te bouwen dan velen denken.

Beschermen tegen het ene virus en het andere virus binnen het bedrijfsnetwerk laten? Een secure remote access oplossing is eenvoudiger en sneller te bouwen dan velen denken.

Wat is het belang van een veilige remote access?

Wereldwijd nemen bedrijven en instanties maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Hierdoor zien we een enorme stijging in de vraag naar oplossingen voor veilig thuiswerken.

Het doet er niet toe of je toegang biedt tot bekabelde of draadloze netwerken of tot cloudapplicaties of IoT-apparaten; je zult maatregelen moeten nemen om ervoor te zorgen dat malware, kwaadaardige websites en onbevoegde gebruikers niet bij je fysieke en virtuele bedrijfsmiddelen kunnen komen. En dat alles moet je doen zonder dat de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid eronder lijden.

Het is verstandig om bepaalde best practices te volgen wanneer je externe toegang wilt bieden aan je werknemers, partners en dochterondernemingen. Zorg dat je een bedrijfsbeleid voor apparaten opzet. Daarmee kun je beheren welke apparaten toegang kunnen krijgen tot de bedrijfsmiddelen, welke software mag worden geïnstalleerd door eindgebruikers en welke minimale eisen er worden gesteld aan de eindpuntbeveiliging.

Tijdelijke korting "In Case of Emergency" (ICE) licenties

De experts van Infradata helpen je met het bepalen van de geschiktste oplossing voor externe toegang, op basis van bewezen technologieën. Daarom raden we de ICE oplossing van Pulse Secure nu aan. Pulse Secure is een bedrijf dat 100% gefocust is op het leveren van veilige toegangsoplossingen voor mensen, apparaten, dingen en diensten. Bedrijven van elke omvang en branche vertrouwen al jaren op de geïntegreerde VPN virtuele privé-netwerk, netwerktoegangscontrole en mobiele beveiligingsoplossingen om veilige toegang naadloos in hun organisaties mogelijk te maken.

In een noodsituatie kan het nodig zijn om het aantal beschikbare licenties dat op het apparaat is geïnstalleerd te vergroten, zodat een groot aantal gebruikers meerdere dagen of weken tegelijk verbinding kan maken. Een ICE-licentie (in geval van nood) is een Pulse Connect Secure-licentie die op een apparaat kan worden geactiveerd om de licenties te verhogen zodat deze overeenkomen met het aantal maximale verbindingen dat de hardware ondersteunt + 10%. Hierdoor kunnen klanten onmiddellijk reageren op een plotselinge vraag van gelijktijdige gebruikers voor noodsituaties.

In samenwerking met Pulse Secure mogen wij u tijdelijk extra korting aanbieden op "In Case of Emergency" (ICE) licenties. Zo kunt u snel schakelen en uw medewerkers de mogelijkheid bieden om veilig thuis te werken.

17 maart 2020

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Infradata is een bekroonde Pulse Secure partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.