Event

Infradata Gives Back - Eerste Editie

Een unieke avond ter voordele van leverdialyse

19 december 2018

Brussels - BOZAR - Rotonde Bertouille

Infradata organiseert voor het eerst dit jaar een benefiet ten voordele van leverdialyse/levertransplantaties bij kinderen en wenst u daarbij erg graag uit te nodigen.

Op woensdag 19 december 2018 voorzien wij een gastronomisch 3-gangen menu met exclusieve Portugese wijnen van onze sponsor The Portugal Collection. Tijdens het diner kan je genieten van een privé piano concert van top pianiste Julie Anna Zappalà in de exclusieve zaal Rotonde Bertouille in de BOZAR te Brussel.

         

Waarom Cliniques Universitaires Saint-Luc en leverdialyse?

De Cliniques Universitaires Saint-Luc hebben een internationaal erkende ervaring ontwikkeld op het gebied van levertransplantatie van een levende donor bij kinderen. De afgelopen twintig jaar hebben meer dan 300 kinderen een lever van een levende donor getransplanteerd gekregen in de Cliniques Universitaires Saint-Luc.

De afdeling levertransplantatie heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van deze techniek. De lever is het enige orgaan in het menselijk lichaam dat kan regenereren. De 20% die is verwijderd bij de donor regenereert binnen een paar maanden. En de nieuwe lever groeit met het kind mee. Deze procedure heeft een overlevingspercentage van meer dan 95%.

Account Manager bij Infradata, Alexis Vens, was hierbij van erg dichtbij betrokken en zal hier gedurende de avond met een delegé van Clinique Saint-Luc over uitwijden.

Deze actie ligt Infradata erg nauw bij het hart. Daarom, steun Clinique Saint-Luc en de Infradata Gives Back benefiet!

Bevestig uw deelname vandaag nog via [email protected] vóór 1 december 2018!

Pagina delen: