Partner
ADVA Optical Networking

ADVA Optical Networking

ADVA - Optical Networking

Scalable Optical Transport (DWDM, CWDM)

ADVA Optical Networking is een wereldwijde provider van optische netwerkoplossingen (DWDM en CWDM). Met innovatieve Optische en Ethernet transport oplossingen leggen de oplossingen van ADVA het fundament voor next generation networks waarvan optimale snelheden worden verwacht.  

Service providers en enterprises hebben te maken met steeds complexer wordende netwerk omgevingen. De continue explosie in bandbreedte gecombineerd met groeiende toegangsverwachtingen tot data intensieve applicaties voor een snelle verandering van onze netwerken. Om de winstgevendheid van onze netwerken te continueren is het van vitaal belang dat deze netwerken gebouwd worden op basis van een schaalbare optisch fundament dat kan meegroeien met steeds veranderende ondernemingsbehoeften. De oplossingen van ADVA Optical Networking zijn op deze visie gebaseerd.

De oplossingen van ADVA Optical Networking bestaan uit de FSP 3000 de FSP 150.

Infradata is door ADVA geselecteerd en benoemd als Partner. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle ADVA producten. Voor een ADVA oplossing bent u bij Infradata aan het juiste adres.

Ge├»nteresseerd in de diensten van Infradata omtrent ADVA producten, klik dan hiernaast, neem contact op met 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl