Cyber Security

Ontdek onze complete benadering van de beveiligingsarchitectuur

Toekomstbestendige beveiliging. Ga verder dan de frontlinie van cyber security.

Cyberaanvallen blijven groeien, zowel in aantal als in complexiteit. Het scala aan slechte partijen breidt zich uit. Bovendien stellen digitale transformatie en nieuwe technologieën organisaties bloot aan nieuwe kwetsbaarheden.

Het doel voor alle organisaties zou moeten zijn om niet alleen de onderneming te beschermen met een goede cyber security hygiëne en basis verdedigingslinies, maar ook om de respons te optimaliseren met meer geavanceerde tools en strategieën. Naarmate de digitale transformatie vordert, zou cyber security een faciliterende functie moeten zijn in plaats van een blokkade voor innovatie en verandering.

De enige effectieve benadering van veiligheid is een allesomvattende, architecturale aanpak - een aanpak die beheersbaar, aanpasbaar, veerkrachtig en responsief is. Met de beveiligingsoplossingen en -diensten van Infradata kun je de digitale bedrijfsvoering op een veilige manier aansturen.

Constante waakzaamheid

Het huidige bedreigingslandschap vormt een reëel risico voor jouw gevoelige gegevens, winstgevendheid en reputatie. IT-beveiliging moet een continue activiteit zijn die een duidelijk inzicht vereist in de manier waarop gebruikers, klanten en applicaties toegang krijgen tot gegevens en hoe apparaten worden geconfigureerd.

Infradata is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het beoordelen, bouwen en beheren van bedrijfsinformatiebeveiliging. Onze uitgebreide engineering ervaring geeft ons de mogelijkheid om beveiligingsstrategieën en -oplossingen te ontwikkelen die inspelen op jouw groeiende bedrijfsuitdagingen.

Ons deskundige beveiligingsteam helpt je de risico's van moderne bedreigingen te beperken.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten over onze cyber security diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.