Next-Generation

Diensten & Oplossingen

Diensten en oplossingen die jouw organisatie zullen transformeren.

Infradata is een internationale leverancier van geïntegreerde oplossingen en managed services: we bieden deskundig advies over cloudnetwerken, datacenters, beveiliging en managed services.

In de hedendaagse snelle ideeëneconomie staan CIO's en de IT-teams die ze leiden onder enorme druk om bedrijfsinnovatie aan te jagen en opwindende nieuwe IT-ervaringen te bieden, vaak met de uitdaging om dit te doen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Infradata maakt gebruik van een open benadering om high-performance netwerk- en beveiligingsoplossingen te creëren die jouw digitale infrastructuur in een concurrentievoordeel veranderen. We ontwikkelen veilige en softwaregedefinieerde netwerken die onze klanten vooruit helpen en transformatie stimuleren.

"Onze combinatie van netwerk- en beveiligingsdiensten biedt de veilige connectiviteit die je nodig hebt om jouw organisatie te beschermen en te laten groeien." - Leon de Keijzer, CEO

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer.