Over ons

Management

Nico van BuitenenInfradata NV

Managing Director

Nico van Buitenen is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Infradata NV. Na een carrière van 5 jaar bij Nortel maakte Nico de overstap naar Juniper Networks als Regional Director BeNeLux Service Providers. Hij vervolgde zijn carrière in een soortgelijke functie bij McAfee waarna hij de overstap maakte naar Infradata.

“Na 15 jaar binnen de IT markt vanuit een vendor perspectief te hebben gewerkt zie ik het als een enorme uitdaging om direct met klanten te schakelen bij Infradata. Ik hoop Infradata nog succesvoller te maken en mijn ervaring in te zetten om de organisatie in België en Luxemburg verder te laten groeien. Naar aanleiding van de reeds sterke prestaties van de afgelopen jaren zal ik pogen ons team uit te breiden en onze dienstverlening verder te optimaliseren”.

 

Nino TomovskiInfradata Internationaal

Vice President

Nino Tomovski is Internationaal Vice President en verantwoordelijk voor de internationale vertegenwoordiging van Infradata.

In 2010 begon Tomovski zijn werkzaamheden bij Infradata waar hij tot 2012 als Director Operations leiding gaf aan de afdelingen Support, Design en Pre-sales. Van 2012 tot op juni 2015 heeft Tomovski als Managing Director de dagelijkse leiding over Infradata Nederland. Als Vice President International is Tomoski vanaf juni 2015 verantwoordelijk voor het stimuleren van de internationale groei van de Infradata Group. 

Voordat hij bij Infradata startte was Tomovski jarenlang succesvol als Director Sales en Marketing en als Director Operations bij network integrator Telindus Belgacom ICT. Nino Tomovski behaalde zijn studie Engineering and Information Systems aan de Northeastern University in Boston.